Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herní monitor

Jasný že neprodává proto píšu tři roky starej,ale pochybuju že by tam dávali jiný horší panely i dneska (po tom jsem se nepídil)když jde o + - stejnou cenovou kategorii.(mění se tak max ráměčky za tenčí a vstupy)

Oled pokud vím se prodávaj už parametrově jsou na tom líp,vypalování obrazu se řešilo i u plasem pokud vím a vyřešilo,takže hlavní problém je pouze vysoká cena,ohledně životnosti zkopírováno dole z AV mania rok 2016 to už může bejt taky jinak za chvilku a i kdyby ne která Tv ti vydrží dneska 10 let? :-)


Víme pouze to, že životnost výrobce udává minimálně 30 000 hodin (což je 10 let při 8 hodinách provozu denně), přičemž životnost je počet hodin, za která poklesne jas na polovinu. Podobně ale "víme" že životnost CTR televizorů byla 25 tisíc hodin, u LCD výrobci udávají 60 tisíc, u plazmy dokonce 100 000 hodin. Žádná z těchto hodno ale neříká, kdy se vám na podsvícení LCD objeví fleky, nebo kdy vypálí pruhy na plazmě při sledování filmů 21:9. Navíc jak je vidět z údaje u plazmy, tak lidi stejně na nějaké údaje výrobce "nevěří". Vše opravdu ukáže až praxe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny