Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zvyknutí si na PC myš

Zdravím lidi,

několik let jsem používal A4texh X7 myšku. Nyní jsem se rozhodl vyzkoušet něco nového a pořídil jsem si A4tech Bloody TL80 Terminator, ale po měsící jsem si stále nemohl zvyknout na ní prostě jsem se s ní necítil dobře.

Rozhodl jsem se tedy pro maximální kvalitu Razer DeathAdder Elite se kterou jsou tisíce (asi více) hráčů narposto spokojeni. Myšku mám už 14 dní a stále když jí chytím, tak jí prostě nevěřím a ve hrách jsem o 30-40% horší.

Když zkusím chytit svou starou X7 od A4techu, tak ihned jí více věřím. Je možné, že prostě moje ruka si na jinou myš po tolika letech nedokáže zvyknout?

Předmět Autor Datum
Výběr myši je velmi individuální záležitost, každý má jinou ruku, jiné požadavky, jiné pocity... Kd…
host 01.01.2017 21:11
host
Parametry nejsou všechno, lidi mají různé ruce, různé nároky a ne každá myš ti sedne, proto není od…
Potkan007 01.01.2017 21:22
Potkan007
Znam jenom tu A4tech X7. Kdyz kouknu na obrazky A4tech Bloody TL80 Terminator, tak to je uplne jinej…
RedMaX 01.01.2017 21:24
RedMaX
No přesně jak píšete, tak ta Razer DA Elite je vykloubená do prava jakoby pro lepší uchycení ale to…
Bazim 01.01.2017 21:47
Bazim
Pokud ta X7 funguje, tak to neres a nech si ji. Az odejde, tak pak mrkni po Mionix, mohly by ti sede… poslední
RedMaX 02.01.2017 00:44
RedMaX
• Mel jsem obdobny problém, uzivani klasickych Mamba 'Razer' nebyly nejhorsi, zkousel jsem i jiné, j…
XoXoChanel 01.01.2017 22:03
XoXoChanel

Parametry nejsou všechno, lidi mají různé ruce, různé nároky a ne každá myš ti sedne, proto není od věci si ji před koupí osahat. Já si taky prošel řadou myší, aktuálně mám Logitech Marathon Mouse M705 a kdyby odešla a dala se sehnat, koupím další.

Znam jenom tu A4tech X7. Kdyz kouknu na obrazky A4tech Bloody TL80 Terminator, tak to je uplne jinej desing, uplne jiny drzeni v ruce a Razer DeathAdder Elite mi prijde, ze je vic vykloubena (edit: vypoulena) nebo jak bych to rekl, proste vetsi oblouk mysi nez X7. Te je podle me vic podobna vic plocha moje nova Mionix Castor.

Jinak vyber mysi je opravdu individualni zalezitost a pokud ti X7 sedela, tak jsi mel vybirat mys co je ji maximalne podobna a hlavne si je aspon chvili odzkouset na prodejne nebo holt vratit do 14 dnu, ale jestli jsi ji pouzival, tak ti muzou neco strhnout z ceny.

No přesně jak píšete, tak ta Razer DA Elite je vykloubená do prava jakoby pro lepší uchycení ale to se asi nelíbí na druhé straně mému malíčku, protože mě po hodině používání myší hrozně bolí malíček ap oté mě začíná bolet celá ruka a prsty mám takové ztuhlé, takže to vidím, že zůstanu u své staré nijak neprofessionální X7, kterou když chytnu do ruky, tak ihned mám pocit, že jí mohu věřit a že se na ní mohu spolehnout.

• Mel jsem obdobny problém, uzivani klasickych Mamba 'Razer' nebyly nejhorsi, zkousel jsem i jiné, jako Rats etc, ale jedina i kdyz se mi z pocatku nelibil jeho vzhled, mi opravdu padl az "Cool Master Sentinel III" *jde mu nastavit i vaha, ale tuto moznost uzivam vekmi zridka..

• CM 'Sentinel III' : http://www.coolermaster.com/peripheral/mice/sentin el-iii/
* Vyborne se drzi, nebo 'Padne do ruky' jestli preferujes, vsiml jsem si, ze se mi ruka ci zapesti méne unavuje, presné tahy, nastavitelené profily, to ze sviti, pro me neni nejak dulezité, i pres nastaveni ruznych barev, treba ke kazdému profilu jina barva, nejsem nejak fanda sviticich veci...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru