Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ntb se vypne při snaze nabootovat USB

Dobrý den,známý má problém s ntb Toshiba satellite A210-19D,a požádal mě o pomoc.Při snaze nabootovat win XP pro. ntb zamrzne po stisknutí klávesy hned po výzvě Press any key. Stejný problém nastane i v menu pro volbu způsobu spuštění (poslední konfigurace,nouzový režim atp.) jak mile stisknu jakoukoliv klávesu ntb zamrzne a zastaví se odpočet času do automatického spuštění systému. Původní Windows Vista home po načtení systému vyhodí modrou obrazovku a následuje restart tudíž do systému se nedostanu.
Už opravdu nevím jakým způsobem ntb přeinstalovat.. USB klávesnici nemám tudíž jsem jinou nezkoušel ale pochybuji že by to vyřešilo protože v BIOSu ntb klávesnice normálně funguje a nic nezmrzá. HDD jsem formatoval ve svém PC a problém se zamrznutim přetrvává..
Budu opravdu vděčný za každý vás nápad nebo radu. Předem děkuji

Předmět Autor Datum
nejdřív si puč usb klávesnici/myša a vyzkoušej.
lední brtník 02.01.2017 16:05
lední brtník
Zkoušel jsi memtest?
vopicak 02.01.2017 16:09
vopicak
Memtest jsem nezkoušel protože je nemožný boot jak už sem psal. A pokud sem informovanej správně tak…
Eon 02.01.2017 16:17
Eon
Nepsal jsi, že je nemožný boot... Psal jsi, že při nabootování instalačního USB sticku s WinXP "to z…
vopicak 02.01.2017 16:41
vopicak
Psal jsem že to dělalo i při výběru způsobu spuštění původních win... Když to upřesním tak pokaždé k… poslední
Eon 02.01.2017 16:52
Eon

Psal jsem že to dělalo i při výběru způsobu spuštění původních win... Když to upřesním tak pokaždé když stisknu klávesu v tom prostředí mezi obrázkem základní desky a spuštěním win. Např tento ntb má asi jinou klávesu namísto běžné F8 a když sem ji mačkal hned ze startu na tom obrázku MB se nic nedělo ale jakmile to skončilo do další fáze tak to okamžitě zamrzlo na první stisknutí klávesy v této fázi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru