Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pedály na San Andreas

Dobrej den , mám volant s pedálamy logitech formula vibration feedback wheel a nejde mi při hraní GTA SAN ANDREAS de pouze zatáčet točením volantu ale pedály nic jenom se změnujě pohled zeshora a níže zkoušel sem všechno přenastavovat v ovládání lae nic...Tak bych byl rád kdyby jste mi odpověděli ... Předem děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S tímhle logitechem to jde. Zkus to nastavit znova. Jak to přesně udělat ti tady odsud neřeknu, páč…
JM 30.06.2007 01:28
JM
Zatím mi nic nepomohlo přenastavoval sem to nastavoval dělal to v ovládání a nic funguje pouze volan…
JOJO86 30.06.2007 08:54
JOJO86
AK to funguje vo vsetkych hrach len v jednej nie, tak je pravdepodobny problem v tej hre, prip. v na… poslední
MM.. 02.07.2007 19:24
MM..

Zatím mi nic nepomohlo přenastavoval sem to nastavoval dělal to v ovládání a nic funguje pouze volant ... Pedály ale fungují jinak ve šech hrách ...:?:čím to může být:?: ...:!:Nasšel sem pár lidiček ktrří mají stejný problém ale nidko jim na jejich dotaz neodpověděl ...:!:

AK to funguje vo vsetkych hrach len v jednej nie, tak je pravdepodobny problem v tej hre, prip. v nastaveniach tej hry, prip. vyrobca hry mozno vydal na hru opravny patch (stranky vyrobcu hry), prip. mohol by byt problem aj vo verzii ovladacov volantu alebo verzii directX.
P.S. Prip. sice extremne nepravdepodobne ale moze sa stat - ak to nie je original moze byt problem v modifikacii hry kvoli obchadzaniu ochrany (ak to nebolo urobene uplne korektne alebo ak sa to aplikovalo na blbu verziu apod).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru