Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ako sa dostať do Paypal účtu?

Zdravím, dnes som sa chcel prihlásiť do môjho Paypal účtu ale vypísalo mi že si musím overiť účet kedže s mi niekto pokúšal doňho dostať z inej ip adresy. Ako spôsob overenia mi vyhodí "overiť účet pomocou textovej správy alebo hovoru na číslo ktoré som mal nastavené v Paypal účte, no problém je len v tom že to číslo už dávno nepoužívam a je neplatné ale bohužial som ho zabudol zmeniť. Kedže neviem dobre po anglicky nemôžem ím ani zavolať na Support linku lebo by som im nerozumel. Existuje nejaký spôsob ako sa dostať do účtu? Používam ho už dlhé roky a mám tam aj vačšiu sumu penazí.

Dakujem vopred

Předmět Autor Datum
Budes muset e-mailem kontaktovat podporu. To muzes, i kdyz nejsi prihlaseny ve svem uctu
Jan Fiala 04.01.2017 14:38
Jan Fiala
Kontaktoval som ich cez email, len škoda že nereagujú a neodpisujú, už je tomu viac než 24 hodín. Ne…
Juraj4521 05.01.2017 10:38
Juraj4521
Co tak sa na to pozriet z inej strany? Nie je to skor tvoja hanba, ze nevies natolko dobre po anglic…
fleg 05.01.2017 11:38
fleg
A prečo by to mala byť hanba keď niekto neovláda dokonale anglický jazyk. Ja rozmuiem po anglicky ta… poslední
LudoVHC4 05.01.2017 13:50
LudoVHC4

Co tak sa na to pozriet z inej strany? Nie je to skor tvoja hanba, ze nevies natolko dobre po anglicky, aby si im zavolal na ich podporu, kde ti problem vyriesia na pockanie?
Nehovoriac o tom, ze pokial viem PP kontroluje Ip len ked sa hlasis z inej krajiny, takze si sa evidentne pokusil prihlasit z inej krajiny ako si sa povodne hlasil.

A prečo by to mala byť hanba keď niekto neovláda dokonale anglický jazyk. Ja rozmuiem po anglicky takmer všetko keď je to napísané ale nerozumiem výslovnosť keď hovoria preto som ich kontaktoval cez email. To je ich povinnosť odpovedať na maily keď takú možnosť ponúkajú a nie moja hanba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru