Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zalohu komplet nastavenych win

erunt - pro zálohu registrů. ideální pro lidi co musí furt instalovat programy pochybného původu a spolehlivosti, přestože systém zatím fungoval.

pokud máš rozdělený disk, nepotřebuješ přece kvůli doinstalaci programu zálohovat data :-? ?
- pokud předpokládám že c: je velké 10-20gb, a obsahuje jen \program files, \windows a nastavení v \doc&set..., pak je jeho (poněkud paranoidní) záloha do image na jiný oddíl/disk záležitostí 15-20minut.
- při nefunkčnosti systému (nedovedu si představit co s tím děláš) po nabootování třeba z acronis cd obnovíš systém z tvého image.

ad záloha ve windows:
ms je v dost schizofrenní pozici: nikdy neuměl udělat programy napoprvé dobře, skoro dobře, nebo aspoň použitelně. takže se programy pro windows léta živí mnoho dalších firem. a ms ty svoje paskvily buď léta nechá tak špatné jak jsou, nebo je teda usiluje vylepšit a zahrnout rovnou do windows - pak ale podráží konkurenci nohy a ti ho za to žalují. ten jejich backup je podobná wizard hrůza, co si hraje na to být chytřejší než každý druhý hamburgerový blb - never more.
nejsem si jistý jestli to umí zálohovat běžící systém, a zbořený systém bez funčních windows s tím určitě obnovit nepůjde - leda bys měl "bart pe" cd

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny