Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nová PC sestava do 20000

Muze bejt.

3. i5 box nebude zpocatku vubec hlucnej, ale casem zacne, zalezi jak casto mas pustene PC, ale ja mam zkusenost, ze tak cca pul roku a pak zacne rvat. Proste levnej ventilator, kterej dlouho nevydrzi.

2. 8GB bohate staci, nevyuzijes normalnim pouzivanim PC vic jak 8GB, 16GB ma smysl u 3D grafiky, virtualizace apod. Lidi kupovali ted na podzim hodne 16GB, protoze byly levny, ale uz to slo nahoru, nicmene predpoved je, ze jeste pujde vejs, takze je to na zvazeni. Osobne mam 8GB, verim ze na 2-3 roky mi to staci a pak budou zase levny pameti. :-)

1. Jakou castku mas na mysli, ze je zdroj drahy? Ja mam v jednom pocitaci zdroj za 2.700 a v druhem za 2.500. Pod 2.000 za zdroj je dobra cena. Pak se delaji i zdroje okolo 1.000, ale vetsinou jsou z papiru, takovej zdroj je treba 5x lehci nez ten drahej. Logicky je asi i tobe jasny, ze je to podezrely - bylo setreno na soucastkach, coz se projevi snizenou zivotnosti zdroje, treba dva roky a slus. Navic obcas zacnou ty levne zdroje horet, coz taky neni zrovna pozitivni vec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny