Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell Optiplex GX260 Oranžové tlačítko a točící se ventilátor

Zdravím :). Chtěl bych poradit, Neví někdo jak fixnout Dell Optiplex GX260? Zapínací tlačítko svítí oranžově misto zeleně a na desce LEDka taky oranžově. Diagnostické LEDky zezadu nesvítí vubec. nevíte někdo co s tím? na anglických fórech sem četl že by možna byl problém ve zdroji, ten sem vyměnil za normální funkční ATX zdroj ale nic se nezměnilo. Zkoušle sem aji RAMky přehazovat,zkoušet jinačí, Processor taky ze stejného funkčního modelu, při zapojení přívodního kabelu se bez zmáčknutí tlačítka sám zapne. Nevíte někdo co s tím? :) Díky
P.S. přikládám fotky.

Předmět Autor Datum
Tak jestli jsi zkoušel přehazovat úplně všechno krom základní desky a nic nepomohlo, tak logicky nez…
Moas 10.01.2017 08:09
Moas
Jo :) všiml jsem si toho až po chvilce zíráni do desky že tam je doslova rožstřelenej kondík :) jako…
FallenCZ 10.01.2017 12:53
FallenCZ
To samovolné zapínání při připojení k síti by mohla mít na svědomí baterka na desce.. Neztrácí se ti…
vlada125 10.01.2017 10:44
vlada125
Tak baterka tam ani nebyla :) tu jsem dával novou :) a rád bych se podíval do BIOSU kdyby to bylo mo… poslední
FallenCZ 10.01.2017 12:55
FallenCZ
Zapínací tlačítko svítí oranžově misto zeleně a na desce LEDka taky oranžově. A je to spravne zapoj…
Redmarx N 10.01.2017 11:28
Redmarx N

Tak jestli jsi zkoušel přehazovat úplně všechno krom základní desky a nic nepomohlo, tak logicky nezbývá než ta základní deska. Jsou tam nějaké nafouklé kondenzátory?
Na druhou stranu to PC je sto let staré, kondenzátory mohou být vyschlé, i když opticky nevypadají poškozeně. Podle mě se s tím už nevyplatí drbat.

Jo :) všiml jsem si toho až po chvilce zíráni do desky že tam je doslova rožstřelenej kondík :) jako kdyby do něho pichl šroubovák :). Jako je pravda že tyhle PC už jsou sto let za opicema ale byl zdarma a momentálně kamarád potřebuje PC na kancelářskou práci :) ale i tak Děkuji :)

Tak baterka tam ani nebyla :) tu jsem dával novou :) a rád bych se podíval do BIOSU kdyby to bylo možné :). ale jak jsem již odpovídal tak si myslím že to bude dělat ten doslova rozstřelenej kondík co tam byl :). Totiž ten PC neprojevoval žádny známky života krom toho že svítilo oranžově zapínací tlačítko a točil se větrák od CPU :).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru