Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rizika

Dobrý den, přátelé,
chtěl bych se spíše ze zvědavosti zeptat, co si myslíte o použití KMSpico k aktivaci produktů Microsoft. Na jakém principu funguje a to, že se jeho užitím člověk dostane do řad nelegálních uživatelů samozřejmě vím, přesto mě zajímá, jaká jsou potenciální rizika, popř. jaké máte zkušenosti.
Děkuji za reakce.

Předmět Autor Datum
Podle mne není problém detekovat a odlišit KMS pico od skutečného KMS serveru. Až to bude stát MS za…
Jan Fiala 14.01.2017 14:17
Jan Fiala
zajímavé právě je, že to za to MS nestálo co já vím od dob W7.
jimi71 14.01.2017 14:20
jimi71
Stalo, na Win7 to nekolik aktualizaci bloklo a bylo treba to aktivovat znovu.
RedMaX 14.01.2017 16:15
RedMaX
zvyčajne cracky dočasne fungujú, kým sa nenainštaluje nejaká KB no často okrem cracku obsahuje buď n…
Mlocik97 14.01.2017 14:33
Mlocik97
Mozno trocha mimo, ale pridam: Kaspersky (antivir, security) bojoval proti zneuziti licencie vraj (…
Jufo 14.01.2017 15:07
Jufo
To v podstate neni crack, je to sluzba, ktera odpovi KMS serveru, ze je vse OK a Windows jsou aktivo… poslední
RedMaX 14.01.2017 16:24
RedMaX

zvyčajne cracky dočasne fungujú, kým sa nenainštaluje nejaká KB no často okrem cracku obsahuje buď nejaký malware, nebo je ten crack taký, že OS sa potom chová nestabilne, nekorektne, a sú s ním samé problémy.

Poznám jedného týpka čo má cracklé win7 pomocou nejakého cracku a polovica vecí mu blbne, neco nastaví a po reštarte sa mu to nastaví späť, nejdú mu USB porty a podobne,... okrem toho nejaký software sa odmieta nainštalovať na ten počítač, a plno dalšieho. A pokial prenastaví čas a reštartne počítač tak mu naskočí BSOD, takže má tam rok 2012. Taktiež sa mu furt na ploche vytvára jedna skrytá zložka s podivnými súbormi, okrem toho mu počítač zamrzáva,...

Mozno trocha mimo, ale pridam:

Kaspersky (antivir, security) bojoval proti zneuziti licencie vraj (agentura JPP.ru) tak, ze sam rozsiril po webe "crack", ktory sa tvaril ako 100% O.K., ale ziadnu nakazu neoznamil / nestopol.

Tak chcel Kaspersky demostrovat, ze len legalny program funguje.

To v podstate neni crack, je to sluzba, ktera odpovi KMS serveru, ze je vse OK a Windows jsou aktivovane.

Samotne KMSpico se ale pripojuje na internet a jelikoz je to sluzba, kterou v pripade neplatneho licencniho cisla musis mit trvale spustenou, tak hrozi, ze muze fungovat jako trojan. Nicmene samozrejme muzes te sluzbe ve firewallu zakazat pripojeni na internet, takze pak by to melo byt bezpecne.

Tazateli:
Chce se ti s tim ale drbat, kdyz pro podnikajici osobu je dulezita faktura s Windows pro pripad kontroly a pro nepodnikajici osobu je tu mozny nakup levne platne legalni licence z sede zony (nepouzite OEM, ktere nektere firmy prodavaji)?
Ja sam jsem kdysi KMSpico pouzival a presel jsem na tento legalni zpusob nabyti licence Windows, je to urcite bezpecnejsi, ikdyz samozrejme na druhou stranu hrozi, ze by Microsoft mohl casem tyto sede licence odstavit, zatim to nedela, nakonec je v jejich zajmu, aby lidi zaplatili aspon neco a neresili to pres pirateni. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru