Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na alternativu Webnode? Na čem systém jede?

Dobrý den. Prosím o radu. V mém okolí je několik lidí a organizací, nevýdělečných, a všichni chtějí webovky. Našli službu webnode kde je velmi jednoduché udělat web, který je dokonce responzivní. Kámen úrazu je ale cena. Za první rok hostingu se zaplatí 5000,- Kč a další rok k tomu bude přidána cena za registraci domény (pokud se neregistruje na více jak rok). Toto je pro mnohé neakceptovatelné když vemou v potaz cenu ročního hostingu jinde což se pohybuje kolem 1500,-Kč včetně domény a nejsou tam žádné stupidní limity v přenosu dat. BTW ten datový limit mi u webnode připadá hodně ujetý.

Nemáte tušení jestli něco stejného a jednoduchého existuje třeba pro Wordpress?

Předmět Autor Datum
Pro Wordpress přece nepotřebujete Webnode. Koupíte doménu, hosting, nainstalujete a nastavíte WP a m…
Kurt 16.01.2017 20:50
Kurt
Máte pravdu ale oni si chtějí web dělat sami tak jak jim to jde v testovací verzi webnode? Já se ptá…
Vario 16.01.2017 21:02
Vario
WP je redakční systém. Autoři článků (textu, příspěvků, jakkoli chcete) nepotřebují mít prakticky žá… poslední
Kurt 16.01.2017 21:09
Kurt

Máte pravdu ale oni si chtějí web dělat sami tak jak jim to jde v testovací verzi webnode? Já se ptám jestli jsou pro Wordpress stejně jednoduchy šablony a vlastní práce bude stejně jednoduchá jako na webnode. S vytvořením WP databáze jim zajisté někdo poradí a Wordpress nastaví. Ale co potom?

WP je redakční systém. Autoři článků (textu, příspěvků, jakkoli chcete) nepotřebují mít prakticky žádné znalosti moderních technologií, bohatě postačí, pokud budou umět psát.
Kdo potřebuje určité technické znalosti je správce samotného WP. Ale opět - nejde o nic složitého.
Pokud to správně chápu, chtějí ty webovky po vás. Tak si zkuste nainstalovat WP a přidat do něj nějaké články. Nastavit vzhled, který se vám libí a uvidíte. ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru