Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ASUS X556UV-XO066T Ubuntu

Špatně jsi mě pochopil. Tak jednoduchý nebo spíš primitivní stupidistický nechopný ulepený pseudosystém jako je Windows 10 ovládat umím, to umí ovládat i každý debil i každá cvičená opice i necvičený tchoř i necvičený vepř pro které je ten shit Windows 10 udělaný a určený, právě proto mi prostě Windows 10 jako jednoduchý primitivní stupidní šmírácký systém nedostačuje a nevyhovuje a od svého počítače čekám plný výkon. Problém není že Winodws neumím ovládat, já ho ovládat umím, ale prostě ho nechci z mnoha důvodů.

Linux jsem doposud instaloval na hodně počítačů, s Linuxem jsem pracoval a orientuji se v něm a moc se mi líbí systém i jeho filozofie. Aledoposud jsem s Linuxem nikdy žádné takové, podobné ani jiné žádné problémy neměl (a tak když problémy nebyly tak jsem je logicky nemusel řešit - proč taky že jo když nebyly:-) ) právě proto mě překvapuje, že teď problémy jsou.

Tak jestli můžeš poradit?

Navíc OSX přece můžu legálně provozovat jen tak, že si koupím předražený počítač s logem jabka kde 80% ceny je za značku a 20% ceny za výkon, nebo se mýlím a můžu provozovat OSX legálně (nebo klidně i nelegálně) i na PC?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny