Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Smc router vytváření wifi

Dobrý den, nedávno jsem si musel resetovat modem ale nejspíš jsem ten reset neměl držet tak dlouho protože jsem skončil bez připojení k netu. Smazal se wi-fi hotspot pokud tomu rozumím takže jsem doufal že po přímém připojení k modemu a pomocí guide na netu na mobilu to nějak vyřešit ale nepodařilo se. Wi-fi jsem si nejspíš nastavil ale pořád není připojení k internetu. Modem je smc7904wbrb2. Jakákoli řada vítána.

Předmět Autor Datum
co se tak podívat na propozice pro připojení od ISP?
touchwood 27.01.2017 12:32
touchwood
To je jediná věc co mě napadla. Při nastavování wi-fi tam bylo něco s isp ale jelikož tam nebyla pří…
Aggro 27.01.2017 12:43
Aggro
Tuším že po tom other nastavení to tam psalo unknown isp
Aggro 27.01.2017 12:44
Aggro
wifi nemá s nastzavením WAN rozhraní pranic společného. Leda by to byl nějaký klient s anténou vytaž…
touchwood 27.01.2017 13:19
touchwood
Samozřejmě že příště do toho hrabat nebudu, jen si to příště musím ještě zařídit. Takže teď jsem na…
Aggro 27.01.2017 16:18
Aggro
Tak ještě malej update, po znovuzadání hesla a asi 5ti minut netu co nebyl k dispozici to už jede, v… poslední
Aggro 27.01.2017 16:31
Aggro

wifi nemá s nastzavením WAN rozhraní pranic společného. Leda by to byl nějaký klient s anténou vytaženou na střechu.

edit: podle CZC je to ADSL router. V tom případě, pokud jde o připojení O2, tak se nastavuje VPI/VCI jako 8/48, zapouzdření je PPPoE LLC a přihl. jméno a heslo obojí "o2" (bez úvozovek).

A příště do toho už nehrabej a "reset" dělej vytažením napájení na 15 sekund.

Samozřejmě že příště do toho hrabat nebudu, jen si to příště musím ještě zařídit. Takže teď jsem na tom tak, že internet po tvojí pomoci začal šlapat, ale asi jsem podělal něco jiného dřív při tom nastavovaní wifi podle té guidy. Zřejmě jsem tam nastavil něco jinak než to chtělo, jelikož když se chci připojit tak to na jakymkoli zařízení píše že nastavení je jiné než dříve a místo ukazovaní nějakého signalu je tam jenom křížek, takže to nedovoluje žádný připojení. Co si jeste vybavím že jsem se hrabal v něčem čemu jsem nerozuměl bude nejspíš primary a seconadry DNS což jsem dal podle zase jiný stránky googlovsky 8.8.8.8 tak nevim jestli to s tim má co dělat. Jediný co má k routeru fyzickej přístup je akorát jeden umírající notebook, takže si tu wifi musim zprovoznit,

Tak ještě malej update, po znovuzadání hesla a asi 5ti minut netu co nebyl k dispozici to už jede, v poslední zprávě si zněl trochu podrážděně, tak jsem chtěl jsem říct že chápu, sorry že jsem místy asi zněl jak uplnej retard a díky moc za asistenci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru