Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakupování v Alze - převod Alzaku na peníze a výběr na účet

Zdravim,

na mém účtu v Alze mi zbylo pár tisíc v Alza kreditech. Chtěl jsem si je převést na účet, zadal správně číslo účtu a kredity se mi okamžitě odečetly. Je tam napsáno výběr na účet a číslo mnou zadaného účtu. To jsem kontroloval asi 30x a opravdu je správně napsané. Už je to týden a ještě mi ale nic na účet nepřišlo. Takže to ani dneska rano neposlali. Bohužel nemám čas tam teď jít. Máte s tím někdo zkušenost, že to trvá tak dlouho? Nechci tam byt jako nejaka hystericka zenska a jit si hned stezovat, ale rekli mi kdyz jsem byl na pobocce, ze mi kredity vyplatí do dvou dnu na ucet.

Předmět Autor Datum
Pokud vím, tak peníze posílají ručně, určitě tedy mají nějaký den, kdy je posílají hromadně a neposí…
Eessencia 01.02.2017 16:30
Eessencia
UzivatelMc 6. pracovní den na účtu, posílají ručně..aha, tak to už jsem v klidu. Proto to tedy trvá… poslední
UzivatelMc 01.02.2017 16:37
UzivatelMc

Pokud vím, tak peníze posílají ručně, určitě tedy mají nějaký den, kdy je posílají hromadně a neposílají je individuálně, hned jak si někdo zažádá.

Poptat se projistotu můžete rovnou jich kontakt

Osobně jsem si nechal zbylé kredity posílat na účet jen jednou a 6. prac. den jsem je měl na účtu.

UzivatelMc

6. pracovní den na účtu, posílají ručně..aha, tak to už jsem v klidu. Proto to tedy trvá tak dlouho. Myslel jsem právě, že se posílají automaticky po zažádání a proto mě to tak štvalo. Teď je to 5 pracovních dní, tak počkám do pondělního oběda a pak se půjdu zeptat na pobočku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru