Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mobil kolem 5 000,-kč s 3GB RAM - prosím o rady

Dobrý den,

bohužel můj starý telefon přestal fungovat, a potřebuji si koupit nový.

Na nový telefon mám pár nároků, určitě musí mít Android jako operační systém a dále 3 GB RAM, protože jsem u předešlých telefonů měl vždy problém s operační pamětí, a velice rychle se začaly zasekávat, zpomalovat atd. Na co nekladu přílišný důraz je fotoaparát (téměř nefotím, a pokud ano, tak přes den). Pokud by byl fotoaparát lepší, tak je to spíš milý bonus. Telefon používám, kromě volání a smsek, především na hudbu a různé aplikace (například sportovní, ale i navigace a další trošičku náročnější appky). Sem tam si zahraju (asi 1 za měsíc) nějakou hru.

Když jsem prohledával internet, tak mě zaujaly telefony Xiaomi, konkrétně Redmi 3S a Redmi 4 Pro. Máte někdo s touto značkou zkušenost? Odkazy zasílám níže:

https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-3 s-3gb-32gb-global/#

https://mobilni-telefony.heureka.cz/xiaomi-redmi-4 -pro-3gb-32gb/#

Samozřejmě uvítám i další Vaše tipy v plus minus této celkové hladině. Děkuji všem, za Váš čas a ochotu poradit. Mějte se hezky!

Předmět Autor Datum
Co vim, tak Redmi 4 Pro neumi v CR mobilni internet. Redmi 3 Global mobilni internet umi, takze ten.…
RedMaX 01.02.2017 20:06
RedMaX
Honor 6 splňuje veškeré tvé požadavky. Mám ho od doby co vyšel na trh a nemohu si stěžovat poslední
awawaaw 01.02.2017 23:03
awawaaw

Co vim, tak Redmi 4 Pro neumi v CR mobilni internet. Redmi 3 Global mobilni internet umi, takze ten. V ty cenovce nic lepsiho nez tenhle foun se 3GB RAM a snad jeste dulezitejsima 32GB interni pameti, nekoupis. Ale nechapej me tak, ze ti ho doporucuju, v posledni dobe si lidi co znam a maji Xiaomi (nerikam, ze zrovna tento model, ale obecne) stezuji na digitizer - to jest dotyk na displeji.

Jinak v ty cene jedine Huawei P8 lite nebo Huawei Honor 7 lite, ale oboji ma pouze 2GB/16GB, coz je spis pro zakladni pouziti. Ja to mam taky tak u SGS5 a silne mi to nedostacuje, takze pochopeni pro tvuj pozadavek mam, ale bylo by to za jinou cenu, pokud bych mel neco vyslovene doporucit, ze jako ber to (Huawei P9, Huawei Honor 8, OnePlus 3T).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru