Předmět Autor Datum
S Patrioty jsem neměl nikdy žádný problém.
touchwood 02.02.2017 12:24
touchwood
jj dík tak je asi zkusím při tom zdražování maj ještě dobrou cenu dneska.
sambilionk 02.02.2017 12:43
sambilionk
Za me Patriot nebrat, kdykoli se mi dostali do ruky, tak blby. Nicmene pokud je presto koupis, tak…
Redmarx N 02.02.2017 12:46
Redmarx N
Tak uvidím jestli k tomu ještě někdo něco napíše,já mám třeba na druhou stranu všude Corsairy DDR2 n…
sambilionk 02.02.2017 12:52
sambilionk
ony se ty hry na značky docela přeceňují. Pokud to fakt není nějaký lowcost postavený z odpadních či…
touchwood 02.02.2017 13:05
touchwood
jj vemu je uvidíme záruka 10 let takže OK ,beru je předem než to zdražej znova zbytek do dvou měsíců…
sambilionk 02.02.2017 15:44
sambilionk
V zivote mi neodesly RAM po zahoreni, a to jsem bezne bral A-Data. Vec se ma jinak, ani nespocitam k…
RedMaX 02.02.2017 22:28
RedMaX
Tak vyjebal s tebou spíš prodejce ne,na CZC záruka 10 let na Patriot a pokavaď se vyhnojí uznat musí…
sambilionk 02.02.2017 23:18
sambilionk
Tak v tom pripade jsou nejlepsi A-Data, ty jsem reklamoval mnohokrat, zahoreni totiz nedopadlo OK a…
Redmarx N 03.02.2017 09:29
Redmarx N
To je právě ono o debilním servisu jestli maj někde,viz dnešní Logitech Pl co údajně nanajde vadu po…
sambilionk 03.02.2017 11:17
sambilionk
Vetsinou byva v obchodnich podminkach napsane presne co se mysli dozivotni zarukou. A obvykle to byv…
Redmarx N 03.02.2017 11:25
Redmarx N
Mám Patrioty doma, pár lidem jsem je dával do počítače a nikdy nebyl problém.
Potkan007 02.02.2017 12:57
Potkan007
Zůstal bych osobně u osvědčených Crucial. (finanční rozdíl je malý a Patriot nikdy nebyly nic moc =…
M-Pol 02.02.2017 23:31
M-Pol
tak cerstva zkusenost - tyhle Patrioty mi nejedou ani s i7 6700k ani s 7700k: https://www.czc.cz/pa…
lucifer 03.02.2017 11:24
lucifer
klasika, vratit do 14 dnu, pokud je mas cerstve.
Redmarx N 03.02.2017 11:26
Redmarx N
no na tohle já hrát pak nemůžu beru raději předem než to zase zdražej.:-| lucifer jj jasný beru nak… poslední
sambilionk 03.02.2017 11:44
sambilionk

Za me Patriot nebrat, kdykoli se mi dostali do ruky, tak blby.

Nicmene pokud je presto koupis, tak hlavni zasada a melo by to platit u vsech pameti, dat je do PC na 24 hodin do memtestu a jakmile neprojdou testem, tak okamzite reklamovat. Samozrejme sance, ze se to stane u Crucialu je vyrazne nizsi, ale take se muze stat.

ony se ty hry na značky docela přeceňují. Pokud to fakt není nějaký lowcost postavený z odpadních čipů (pamatuju se na GoodRAM), tak je to většinou dobré. Daleko horší bývají základní desky, které v honu za OC leckdy nastavují úplně nesmyslné hodnoty (typický zástupce: Asus v dobách C2D desek)

V zivote mi neodesly RAM po zahoreni, a to jsem bezne bral A-Data. Vec se ma jinak, ani nespocitam kolikrat jsem A-Data reklamoval, protoze to vecne neproslo pres memtest. Jakmile byl 24hodinovy memtest OK, tak pak jakakoli pamet prezije veskere ostatni komponenty v PC, aspon tolik ma zkusenost.

Jenze Crucial a mimochodem ani Corsair jsem nereklamoval ani jednou, vzdycky jen ty A-Data a jednou taky Patriot, jenze ten se mnou pri reklamaci vyjebal a proto je povazuju za nejvetsi odpad, nic podobneho mi A-Data nikdy neudelalo.

Tak vyjebal s tebou spíš prodejce ne,na CZC záruka 10 let na Patriot a pokavaď se vyhnojí uznat musí,ono když nereklamuješ tak nemáš s nima špatnou zkušenost s Corsair a Crucial ,ovšem jak se zachovaj vědět nemůžeš taky když pak něco,mě se vyhnojilo vícero RAM i co třeba u známejch jenže dřív záruka dva roky a šlus to RAM obvykle vydrželi.No a s tím zahořením koupil jsem jetý DDR2 4x2GB starý buhví jak dlouho u mě v testu Ok a teď jedna chcípla po 5 letech,předtím mě chcípla taky jedna po 3 letech atd,atd:-)

Ono spíš pak s kým jednáš dřív s Logitech v Eng reklamace Ok,teď v servis Pl už je to v hajzlu tak si vyber.:-)

Tak v tom pripade jsou nejlepsi A-Data, ty jsem reklamoval mnohokrat, zahoreni totiz nedopadlo OK a nikdy nebyl problem. :-)

Nicmene povazuju za idealni vubec nereklamovat, coz tvrdim, ze v 99% pripadu Crucial a Corsair splnuji. Muzes mit samozrejme smulu.

CZC mi dalo list od servisu, ze RAM Patriot jsou uzivatelsky poskozene a mohl jsem se soudit. Asi jsem mel, jenze nebyl cas a cena te RAM mi za ten cas nestala, takze nade mnou "CZC" zvitezilo. V podstate bych asi mel byt nastvany na CZC, jenze je mi divny, ze to byl jedinny vaznejsi konflikt, ktery jsem na CZC mel. Napriklad klavesnice jsem pred casem zkousel cely tyden, koupil jsem, doma vyzkousel, blba, druhej den jsem vratil a vzal jinou blba, ..., takze nejak nemuzu uverit, ze jedine s RAM Patriot se mnou vyjebali, zvlast kdyz nejsem jedinnej co ma s Patriot spatnou zkusenost.

To je právě ono o debilním servisu jestli maj někde,viz dnešní Logitech Pl co údajně nanajde vadu po důkladném několika denním otestování myši,přitom jsem jí nechal ještě tejden v obchodě na posouzení a otestování u nich a maník mě volal druhej den závada se projevila.Kámoř něco podobnýho s myší reklamoval v Eng servisu ještě a bez řečí mu poslali novou myš i s tou starou a nic neřešili,ne jako vyjebaný poláci.

Jinak jak psal M Pol dole projel jsem si nějaký recenze těch DDR3 a poruchovost mno i když to není asi nějak stopro u nějakejch modelů 2x vyšší než u jinejch RAM,kašlu na to objednávám dneska ty Crucial takže díky všem za názor.Jinak mě teda zajímá jak budou za dvacet let řešit reklamaci těch RAM když maj doživotní záruku.(jako dle mého zase oblbovák,už jsem to někde četl,že ofic maj někde co ta RAM /nebo cokoliv jinýho vydrží a to je ta průměrná životnost výrobku,takže jak uvádí třeba skřet tak 10 let u Cruciálu a pak smůla,ne že tam někdo kdo vykope nějakou starou sestavu přijde za 50 let,že mu chcípnul výrobek a chce / dostane novej.:-D )

Jinak nějaký zkušenosti s obchodem Minoret někdo? Maj dopravu grátis a sojej u nich o dvě kila míň než u skřeta nebo na CZC ?

Vetsinou byva v obchodnich podminkach napsane presne co se mysli dozivotni zarukou. A obvykle to byva do konce moralni zivotnosti, ktera se bezne u PC bere okolo 5 let. Je to pak na konkretnim vyrobcovi, co rekne, nekdo muze rict i 10 let a nekdo i 20 let, ale nikdy to nebude vic, protoze zivotnost kondenzatoru a dalsich elektrotechnickych soucastek byva stanovena prave na 20 let.

Dozivotni zaruka nikdy neznamena do konce zivota nakupujiciho. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru