Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone 7 vs 6s vs 6

Vážení,
Můj samsung note 4 jsem si už v kapse pořádně rozdrbal a rozhodl jsem se již přejít na jinou značku. Tedy na jablíčkáře. Proto bych se rád poradil co by bylo vhodné za náhradu. Osobně preferuji větší displej jelikož už jsem zvyklý na něm psát. Co se týče využití: Klasika - Telefonování, internet v mobilu 4g využití tak 60% času, msnger, fotky, hry náročnější ale Heartstone postačí, filmy, hodně cestování - obecně tropy Mauricius, Maledivy, Dominikána atd, naše česká zima samozřejmostí. Rád bych na to knížkové pouzdro včetně tvrzeného skla. Pozor u note 4 byl problém, že okraje byly zahnuté tudíž nešlo pokrýt celé sklo. Koupat se s telefonem nějak nechystám spíš se bojím písku / prachu. Zásadně používám odemykání čtení prstu je to rychlejší. Telefon budu propojovat s autem pro hovory rsp. Audi MMI. Kladu hodně důraz na Messenger jelikož ho používám 24/7 u samsungu problém zpráva se sice odeslala systém nezaznamenal a zjistil to klidně i 15 min po odeslání hovory ihned. Jsem zvyklý 70% psát 30% volat. Lepší signál do budov uvítám stejně tak i wifi. Hodně cestuji autem dálky Praha -> Hradec Králové Atd. hodně při těchto cestách volám handsfree po messengeru. Toť asi vše na co si tak nějak vzpomenu.

Předmět Autor Datum
Podle toho popisu nevypadas, ze bys mel problem s penezi. Byt tebou, neresim to a beru nejnovejsi ip…
merlouska 03.02.2017 18:53
merlouska
Neni to tak jednoznacne, ja treba kdybych mel porizovat tohle, tak 6s kvuli jacku, naprosto rozhoduj…
RedMaX 04.02.2017 03:00
RedMaX
pokial ti nevadi chybajuci jack, tak urcite 7. Nic nepokazis ani kupou 6S. No cistu 6 by som uz nebr…
wam_Spider007 03.02.2017 19:17
wam_Spider007
Hodně volám handsfree pomocí sluchátek i za chůze. Nejsem si jist jak je to s bezdrátovými sluchátky…
CZdragon 03.02.2017 20:23
CZdragon
OT: 7dmiček Cože? Vážně? Čech?
Kolikos 03.02.2017 20:29
Kolikos
napriklad take AirPods (bezdrotove sluchadla od apple) maju aj zabudovany mikrofon. A urcite najdes…
wam_Spider007 03.02.2017 20:48
wam_Spider007
iPhone 7. 3.5 mm jack mi nechýba ani najmenej, všetko ostatné funguje ako má. 7 je tretia a finálna…
weruu 03.02.2017 22:55
weruu
Takže jsem se z důvodu rozměrů a velikosti rozhodl pro kompromis ve formě Iphone 7 plus nejspíše tak…
CZdragon 07.02.2017 19:25
CZdragon
presne taky isty asi nie. ale velmi pekna vec je Nouske Swipe. Ma priehladny predok, kde je vidno ho… poslední
wam_Spider007 07.02.2017 22:03
wam_Spider007

Neni to tak jednoznacne, ja treba kdybych mel porizovat tohle, tak 6s kvuli jacku, naprosto rozhodujici vec, ktera nebude-li jednou obecne k dispozici, tak s mobilem skoncim jako s takovym. Samozrejme porizovat iPhone 6 je nesmysl.

Tazatel by mel hlavne volit 64/128GB verzi, 32GB je malo.

---

Messenger jelikož ho používám 24/7 u samsungu problém zpráva se sice odeslala systém nezaznamenal

Sice nevim co to znamena, ale problemy teto nekvalitne napsane appky jsou zname, velmi pravdepodobne nebyla chyba v telefonu.

pokial ti nevadi chybajuci jack, tak urcite 7. Nic nepokazis ani kupou 6S. No cistu 6 by som uz nebral.
Ak by si sa rozhodol pre 6S, tak urcite ber aspon 64GB verziu. A to ci 4.7" alebo 5.5". Ja mam 4.7" 6S, predtym som mal Note2 a som rad, ze som siel do mensieho.

Hodně volám handsfree pomocí sluchátek i za chůze. Nejsem si jist jak je to s bezdrátovými sluchátky u 7dmiček rsp. jestli mají také zabudovaný mikrofon. Všude tahat redukci se zdá velmi nepohodlné. Kryt na 7 bez problému ? Sklo zakryje celou obrazovku ?

napriklad take AirPods (bezdrotove sluchadla od apple) maju aj zabudovany mikrofon. A urcite najdes aj od inej znacky a asi aj lacnejsie bezdrotove s mikrofonom.
Kryty na iP7 resp. akykolvek iPhone mas od vymyslu sveta, to by som sa nebal. Co sa skla tyka, tak mas aj take, ktore zakryju celu obrazovku.
Ad redukcia: ak mas sluchadla s jackom, tak len nasadis redukciu na sluchadla a neriesis. V podstate si len "predlzis" kabel sluchadiel.

iPhone 7. 3.5 mm jack mi nechýba ani najmenej, všetko ostatné funguje ako má. 7 je tretia a finálna iterácia dizajnu pôvodného iPhonu 6, takže má v podstate vychytané všetky nedostatky predchádzajúcich dvoch modelov, minimálne čo sa konštrukcie a dizajnu týka.

Takže jsem se z důvodu rozměrů a velikosti rozhodl pro kompromis ve formě Iphone 7 plus nejspíše také kvůli baterii, která má vydržet déle a lepšímu foťáku. Po zvážení velikost paměti vedla jednorázově 128, filmy, hry, fotky, hudba, apky atd. Rád bych se zeptal jestli někdo nemá typ na zajímavější knížkové (flipové) kryty. Pro inspiraci odkaz na kryt, který pomocí ledek ukazuje čas. https://pouzdra-mobily.heureka.cz/pouzdro-samsung- ef-ng930pb-cerne/ .

presne taky isty asi nie. ale velmi pekna vec je Nouske Swipe. Ma priehladny predok, kde je vidno hodiny z displeja a taktiez ma "vodivy" pasik, ktorym je mozne zdvihnut hovor aj bez toho, aby si odklopil predny kryt.
https://www.amazon.com/Nouske-iPhone-Window-Magnet ic-Closing/dp/B01M9AZDH0

pripadne si mrkni stranku ipouzdro.cz alebo www.innocentstore.sk tam je ich strasne vela. Aj takych penazenkoveho typu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru