Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mozilla po spuštění Adware cleaneru totálně zahnojila Pc....

Zdravím chtěl jsem project nejnovějším Adwarecleanerem FF stáhnul a totálně se to rozesr.. při spuštění FF najednou začalo vyskakovat hafo oken atd,nakonec jsem dal celej FF do hajzlu v nouzovém režimu a chtěl znova spustit v Opeře ovšem hází to Adware cleaner nemůže najít systemovej soubor,tak jsem ho odinstaloval a stáhnul z Stahuj starší verzi ta jde spustit normálně a scan ukáže hrozba nenalezena,Malwarebytes nic zatím nenašel tak v čem by mohl bejt problém? V nový verzi vs W7 ,jako když jsem spusti FF v noutovým režimu tak najel ok i pak následně znova ovšem jak jsem spustil Adwarwecleaner tak se najednou otevřelo x oken ve správci,natáh jsem si nějakou srač,, z netu nebo co s tím?

Předmět Autor Datum
Zkus to projet ještě MBAM,raději v nouzovém režimu.Ten AdwCleaner jsi stahoval přímo z jejich stráne…
Karel04 09.02.2017 06:47
Karel04
Zrejme jsi nestahnul cisty ADW Cleaner, ale nejakou verzi zabalenou v dalsim instalatoru, ktery ti t…
Jan Fiala 09.02.2017 06:48
Jan Fiala
oni to lidi stahují ze všelijakých "stahuj", instaluj" a podobných, protože na 3-tlačítkový program…
lední brtník 09.02.2017 09:02
lední brtník
No stáhnul jsem a stahuju právě že jenom z toolslib.net a bleepingcomputer.com a nejnovější verze tí…
sambilionk 09.02.2017 11:08
sambilionk
Jaky systemovy subor nemoze najit kto? Spustil si co? Ten cleaner? V tom FF si pozri sekciu doplnky…
MM.. 09.02.2017 11:15
MM..
restart je zrádná věc- systém načítá konfiguraci. autoruns a ujistit se, že je bezpečno. což evident…
kmochna 09.02.2017 11:24
kmochna
To píše ten Adwarecleaner v tabulce co vyskočí že systémovej soubor nejde spustit když kliknu na sca…
sambilionk 09.02.2017 11:26
sambilionk
Sedembolestnej, kieho šľaka furt "projíždíš" systém nejakými xindlami, inštaluješ do do OS molochy a…
Nuda 09.02.2017 12:12
Nuda
+1. Taky mi moc nejde do hlavy to nekonecne kontrolovani a tuneni OS... poslední
vopicak 09.02.2017 12:19
vopicak

Zrejme jsi nestahnul cisty ADW Cleaner, ale nejakou verzi zabalenou v dalsim instalatoru, ktery ti tam neco doinstaloval.
Stahoval jsi odsud?
https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwc leaner/

To, co stahnes ma digitalni podpis od Malwarebytes. A program nevyžaduje instalaci, ale jen spuštění s vyřřími právy. Pokud program chtěl instalaci, je to jasné.

P.S. Teď jsem stáhnul, vyzkoušel a vše je v pořádku. Zřejmě jsi stahoval z nějakého pochybného místa.

oni to lidi stahují ze všelijakých "stahuj", instaluj" a podobných, protože na 3-tlačítkový program chtějí mít češtinu.

pro veselého tazatele:
ff se dá spustit bez doplňků (ty viditelné potom vykopat): firefox.exe -safe-mode

pc zahnojený uživatelem s admošskými právy chce zkontrolovat -> ms autoruns má záložky: logon (po spuštění), services (služby), scheduled tasks (naplánované úlohy).

a samozřejmě na to poštvat adwcleaner z normálního zdroje.
pro labužníky, kteří mají fak hodně času a trpělivosti, existuje podobný kvrt od kasperského. (opět nestahovat z pochybných stránek)

No stáhnul jsem a stahuju právě že jenom z toolslib.net a bleepingcomputer.com a nejnovější verze tím pádem,z stahuj jsem to jenom zkusil když se to sra... a byla to starší verze (6,03.0) která spustit šla a Ok nic nenašla.Malwarebytes jinak vše v pořádku a ve správci taky nic nenormálního ve vytížení jak RAM tak u CPU v pořádku...

Jinak od nějaký verze to chce nainstalovat což dřív nebylo a když je nová verze musím stáhnout novou a starou odinstalovat jinak to nespustím a pak nainstalovat tu novou.

lední brtník - viz vejš a FF byl odinstalovanej pak úplně nakonec a nešlo to spustit stejně s chybou,otevřela se Opera se stránkou Adwarecleaneru a tabulka nelze nalést systémovej soubor ,Kasperský zkusím díky.

Tak Kašperský čisto nic nenašel.

Jaky systemovy subor nemoze najit kto? Spustil si co? Ten cleaner?
V tom FF si pozri sekciu doplnky a rozsirenia a pozakazuj vsetky.
P.S. a odinstaluj vsetky stre cleanery a anticokolvek, a skus potom nainstalit ten novy, ak sa to instaluje. A restart Win aj po odinstalle aj po installe pripadne.

To píše ten Adwarecleaner v tabulce co vyskočí že systémovej soubor nejde spustit když kliknu na scann a pak se otevře jejich stránka v Opeře.Jinak co píšeš sem dělal včera a nic.Jinak nic víc nemám v Pc jenom Malwarebytes + jsem to do teď projížděl tím Adwarecleanerem.

Sedembolestnej, kieho šľaka furt "projíždíš" systém nejakými xindlami, inštaluješ do do OS molochy antiviry bežiace na pozadí, MBAM? Takto zabíjať svoj čas kontrolami dát dokáže len tupá lama.

Však ak warezíš, šaškuješ s crackmi, inštaluješ bordel, čistíš, tuníš systém, napravuješ Registre, sprav si po čistej inštalácii OS a SW balíkov image (bitovú) zálohu aktívneho a primárneho oddielu s vyladeným OS pod WinPE. Jediný účinný prostriedok, ako sa vyhnúť onánii spojenej s nekonečnou kontrolou dát. Obnova tvorí otázku cca 10 minút. Pri vytunenej W10 x64, ktorá zaberie cca 10.5GiB na primárnom oddiele, na rýchlom HW máš obnovu hotovú za 5 min. a ideš veselo ďalej.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru