Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paypal - Přidání bank.účtu.

Dobrý den,

na paypalu jsem týden zpátky měl přirazený jeden bankovní účet, který jsem si tam dal asi rok zpátky úplně bez problému, každopádně teďkon jsem se rozhodl, že si chci nechat peníze zasílat na jiný účet a tak jsem tento bankovní účet z paypalu odstranil a hned vzápětí jsem si chtěl přidat ten nový, ale problém je, že vždy když vše vyplním správně, tak mi to napíše toto : We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date.

S tím, že tento nový bankovní účet se mi tam nechce přidat a když bych chtěl případně tam dát ještě nějaký jiný a nebo navrátit zpátky ten starý, který jsem právě smazal, tak to taky už nejde a píše to to výše zmíněné. Na paypalu nemám vůbec žádný limit a nebo nějaký problém, všechno by mělo být v pohodě. Napsal jsem paypalu na facebook, kde prý jsou nejvíce aktivní, což je asi pravda, protože mi odpověděli do jednoho dne, ale napsali mi pouze to, že je mám kontaktovat přímo na paypalu ohledně tohodle. Tak jsem jim tam napsal zprávu s mým problém, ale už čekám týden a stále nic.

Tak bych se chtěl zeptat třeba někdo z vás neví, kde by mohl být problém nebo něco takového.
Opravdu jsem už zoufalý, jediné čeho jsem se na internetu dohledal tak bylo to, abych si promazal cookies, což jsem udělal a beztak to nejde.

Tak kdyby někdo z vás věděl, tak budu vděčný za každou radu.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny