Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bootable Acronis z flash disku (ne)funguje?!

Bootable flashku mohu rychle udělat novou, stačí PC a Internet, takže ztráta flash disku se zálohovacím SW je nejmenší problém.

Ten Zalman jsem již skoro koupil, ale ještě do něj vybírám HDD, takže se to odsunulo. 1TB jenom na ISO je příliš a méně se zase moc nevyplatí, takže spíše přemýšlím, na co se ještě hodí. Míchat zálohy a ISO také moc nechci, zálohy preferuji spouštět ze 100% nezávadných bootable systémů, ideálně z originálních bootable CD/DVD disků (trochu nejasně popsáno, ale zdejší osazenstvo snad pochopí, že tím myslím ISO přímo od výrobce vypálené na CD/DVD ROM).

Tahle záloha zas tak důležitá není, abych někde sháněl mechaniku a na vymontování disku a vložení do stolního PC si moc netroufám a ani nevím, jestli mám k dispozici potřebné kabely. Náhodu něco přestane fungovat a na opravu není čas. Idea rozdělit systém a data je sice dobrá, ale když ji úspěšně ignoruje sám systém a uživatelská data a nastavení rozstrkává všude po disku, je někdy jednodušší zálohovat a obnovovat celý disk.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny