Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání, Renderování a Uploadování na Youtube. Kvalita stojí za prd.

Dobrý den,

Chtěl bych vás poprosit o rady či nějaké připomínky,které by mi mohli pomoct.

Podle titulku už asi víte o co jde, takže přejdu rovnou k věci.
Grafická karta: MSI GTX 970G Gaming, CPU: Xeon E3-1231v3, 16GB Ram, SSD se zápisem cca 800 takže kvalita videí při natáčení se stíhá ukládat bez problémů.
Natáčel jsem Shadowplayem - 1080p 60fps 50mbps PIC: http://imgur.com/a/BtTaI, OBS Studio - NVENC H.264 1080p 60fps CBR 50mbps nebo CQP 18 PIC: http://imgur.com/a/MdMCX CQP: http://imgur.com/a/A4muM , oboje je v podstatě lossles kvalita. Videa po natočení jsou v briliantní kvalitě se ztrátou kvality od originálu tak 1-2% v podstatě není vidět rozdíl. Problém nenastal ani při renderování, ale pokud mi doporučíte nějaký způsob rád ho otestuji. Renderuji v Sony Vegas Pro 13. Obrázky co jsem použil: Project Properties: http://imgur.com/a/OS4jR, AVC/AAC CBR 50mbps: http://imgur.com/a/EPWYD, AVC/AAC VBR: http://imgur.com/a/lukjf, AVC/MVC 26mbps: http://imgur.com/a/jq8FD. Vyzkoušel jsem to ve všech možných formách/bitratech apod. Dokonce jsem i vyzkoušel toto: http://imgur.com/a/7RWg5 + nastavení h.264 : http://imgur.com/a/YQswz. Musím podotknout, že u všech možných her např. League of Legends, Resident Evil 7, Battlefield 1 apod. to bylo vždycky celkem fajn při použití tohoto: http://imgur.com/a/e8279. Ale všechny tyto typy jsem testoval na Overwatch záznamu, který jsem nahrál v luxusní kvalitě, ale ať používám jakékoliv nastavení, tak na YT byl nejlepší výsledek byl toto: https://www.youtube.com/watch.

Ještě dodám, že zde je předloha od Googlu jak by mělo video vypadat, aby bylo ideální pro youtube: https://support.google.com/youtube/answer/1722171
I když jsem se toho držel, moc jsem nepochodil.

Budu rád za každou radu, připomínku, cokoliv. Moc děkuji těm, kteří stráví svůj čas prohlížení všech obrázků, ale chtěl jsem vše uvést na pravou míru.
Díky moc předem ! :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny