Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Porucha notebooku

Dobrý den, mám "menší" problém s notebookem značky Acer.

Už nedávno začal blbnout tím stylem, že jsem ho zapl, začal normálně běžet větrák, a vše, ale nerozsvitila se obrazovka, po cca půl hodině jsem ho vypl a zapl a fungoval, ale jednoho dne jsem na něm byl, poté ho vypl a už nefungoval ani způsob nechat ho chvíli zapnutý a pak restartovat,tak jsem to vzdal.. včera jsem to zkusil znova a asi po 10restartu ntb nabehl, nesla mi myš, což byla moje chyba neměl jsem ji zapojenou tak jsem ho restartoval a zase to nešlo, poté po mnoha restartech zase zapl ale sekl, tak jsem ho restartoval a od té doby se mi ho zapnout už nedaří, neví někdo co s tím?:-)

Předmět Autor Datum
Vyhodit.
touchwood 15.02.2017 18:06
touchwood
popište trošku podrobně nevin stoho vůbec nic
titanic1912 15.02.2017 18:29
titanic1912
Jestli je v zaruce tak reklamace. Konkretny model notebooku nepisete (je napsany na spodnej strane n…
Mlocik97 15.02.2017 21:17
Mlocik97
Nepíšeš, jak je notebook starý. U notebooků Acer (u jiných také, ale méně) se často stává, že vinou… poslední
Fair-Play 16.02.2017 07:31
Fair-Play

Jestli je v zaruce tak reklamace. Konkretny model notebooku nepisete (je napsany na spodnej strane notebooku na stitku) jinak to vyzera na hardwarovu vadu coz znamena ze bez fyzickeho zasahu do "vnutornosti" a pripadnej vymene nejakej suciastky, panela alebo necoho jineho sa to nevyhne. Nektere modely maly na hovno panty cim dochadzelo k tomu ze pri otvarani a zatvarani notebooku sa z MB povytiahol kabel alebo ho pant rezal. Odporúčam Vám teda bud reklamaci, ak nieje v zaruce mozete skusit nejaku opravovnu ostatne mozno bude lepsi to dať do koša a pořídiť novy notebook, nekdy se oprava z cenoveho hladiska neoplati. Samozrejme zalezy od modelu, stavu a stáří notebooku.

Nepíšeš, jak je notebook starý. U notebooků Acer (u jiných také, ale méně) se často stává, že vinou poddimenzovaného chlazení dochází ke ztrátě kontaktu u pájených součástí, hlavně v blízkosti chipsetu základní desky. Potom se projevují podobné záhadné závady. Pomůže bud reflow, kde je úspěšnost tak 30% a další životnost neznámá, nebo výměna základní desky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru