Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Najlepší internet do mobilu pre študenta?

Ahoj, chcel by som sa Vás opýtať, či by ste mi vedeli odporučiť nejakého operátora s internetom do mobilu za priaznivú cenu a dobrým pokrytím.
Momentálne som v O2 no ich ceny,služby a dostupnosť ma už odrádzajú. Nie som nejaký extrémny "telemaniak" a neprevolám toho veľa, tak mi postačí nejaká simkarta s obyčajným dobýjaním kreditu a s internetom. Bývam v Nitre, čiže pokrytie by tu malo byť dobré (pohybujem sa v NR,BA,NZ,TN,TT) čiže viacmenej západne Slovensko.
Cenovú reláciu vidím tak 5-15€/mes. a balíček s min. 1GB/mes. (pozerám si max emaily,google+,twiter,fb,net,wiki...) čiže nemá zmysel pre mňa platiť viac ako 15-20€ mesačne za balíček,ktorý nevyužijem a zbytočne prerobím.
Napadlo ma,že ak som študent a som držiteľom karty ISIC - študentská karta s rôznymi zľavami, tak reku či sa táto zľava nedá náhodou využiť u nejakého operátora pri vybavovaní internetu/paušálu. Vlastním smartfón LG G3 (3G-4G LTE) a LTE by som uvítal,no viem si to predstaviť aj bež 4Gčka,síce viem že o pár rokov 3G zanikne a bude tu len 4G s voLTE ale nateraz hádam postačí. Predsa,nevieme ako to bude v budúcnosti,tak sa viac orientujem na prítomnosť ako na to, čo bude v budúcnosti.
Vopred Vám ďakujem za návrhy.

PS ak som niečo zabudol dodať tak ma informujte :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny