Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosím o pomoc s rychlým výběrem notebooku.

Prosím vás o pomoc s výběrem vhodného a konkrétního repasovaného nebo předváděcího notebooku.

Limit je 10 000,-. Opravdu limit jen deset tisíc, před čtrnácti dny jsem se přestěhoval do svého prvního bytu, takže víc peněz na to nemám a čekat nemůžu.

Win 10Pro/ Win 10Home, které poté upgraduji/ bez Win (win tedy nemusí být v ceně ale nejradši bych to pustil a nemusel se s tim dělat).

Podpora dvou monitorů, a používat pro rozšířenou plochu. Momentálně používám jen obrazovku notebooku a momitor Asus vs248h propojený skrz HDMI. Během týdne mám domluvený další(stejnou) obrazovku asus.

Uvítal bych pak využívat všechny tři displeje pro rozšířenou plochu, ale pokud to není možné, tak minimum jsou ty dva bez displaje notebooku.
Na velikosti ani kvalitě displeje notebooku by mi v tom případě nijak výrazně nezáleželo.

Tzn...Dedikovaná graf. karta by byla vhodná, podle mého názoru.... "asi"?.

Využití Současně:

s pokerovým softwarem:
tzn. 1-15 oken(stolů) najednou+
third party software využívající databázi postgreSQL+
prohlížeč s několika záložkami+youtube(pokud klesne počet stolů na 1)

Vzhledem k té databázi, je vhodný SSD disk, podle mého názoru.... "asi"?

:bez spuštěného pokerového softwaru:
Převážně youtube + youtube plus wikipedie atp..

Prosím odkažte mě na konkrétní nabídku. Za 2-3 možnosti ze kterých bych si dokázal vybrat bych vám byl neskutečně vděčný. U uvedených návrhů svůj výběr prosím odůvodněte, pokud by se nějak lišil.

Jestli mi pomůžete, odkážete mě na konkrétní kus a já si ten daný konkrétní kousek koupím, pošlu vám pětikilo na účet. Nebo osobně jestli jsi z Prahy.
V komentářích sdělim jestli, a od koho jsem si vybral, tak mi pak napiš na email musil.jan@icloud.com tam se pak dohodnem podrobněji kam ti to mam poslat. V komentech se to pokusim nějak citlivě oveřit jestli jsi to ty. A nechceš zveřejňovat email.. Dopředu sice neviš jestli si nevymýšlim. Obrázek si o mě uděláš tak jako tak až potom.


DÁL UŽ NENÍ NUTNÉ ČÍST.

Trochu důvodů proč to potřebuji, trochu zbytečných obecných nadávek, ale hlavně poděkování členům pc.poradna.net.

Pc.poradna.net je jediné fórum zabývající se IT problematikou, na které se vracím už tak pět šest let. Někdy pro zábavu, někdy z nutnosti a někdy teda s nadějí:D Jména jako m-pol, karel nebo prasák jsou pro mě záruka důvěryhodného zdroje informací. Můj velký dík vám, i těm ostatním co zde často, trpělivě a kvalitně odpovídají. Těm na které jsem jmenovitě nevzpomenul nebo jejich nick zkomolil se omlouvám, takhle z fleku mě napadají tihle tři akorát. Ajo fleg. Třeba..

Jsem schopnej kritickýho myšlení, kauzalita je mi taky jasná, takže vim že mám o problematice jen útržkovité a povrchové znalosti. Vzhledem k rozsáhlosti a provázanosti HW/SW a navázaných služeb není v mých časových možnostech načerpat dostatečné množství informací abych se mohl kvalitně rozhodnout nebo mohl s určitostí poznat, že jsou moje požadavky nereálné. I když bych chtěl vědět uplně všechno o všem... znáte to... nejde to...:/:D pokuď teda nejste třeba Lawrence Krauss atp.

(Toto původně smazané psané v bezprostředním afektu):D

Vzdávám se, par dni zpet jsem nastěhoval, takže to, plus dvě desetihodinové session hledání notebooku na displeji o velikosti iPhonu páté řady ve mě vyvolává touhu někoho zabít. Jsem naprosto klidný člověk co to má v hlavě srovnaný, takže těch důvodů je samozřejmě mnohem víc. Měl jsem potřebu to tu napsat, ale s ohledem na váš i můj čas, jsem to hodil do archivu...

Takhle mi je, jinak bych o radu nenapsal, berte to jako důkaz naléhavosti potřeby pomoci od někoho, kdo ví!
Ještě půl hodiny a provedu nějakou random vraždu random sousedovi. když nemůžu ubodat toho chlapa z ext. firmy od UPC co přišel dvakrát dělat kabely(on:"jsem skrz" já: "no už mi tu vrtáte do tý kůže na dveřích teď už do pantu" on:"to nevadí já mám v autě ještě jeden vrták") Nebo to prase co mi tu dělalo lišty a moje neschopnost ignorovat čtyřmilimetrový nepravidelný spáry. Nebo ty čů..ky, který jsou zodpovědný za business plán HP stylem : do jednoho kusu n..eru co nejvíc volitelný kvantity, označim jak čů.ák a dam tam naoko svůj dementní software kterej tam bude s.át skoro stejně očíslovaný ovladače ale trochu jiný, na stránky nasttříkam 60 ovladačů jakože se staram/ buď to pujde nebo ne a reklamo prodej to. Toho člověka co překládal nápovědu od microsoft. Já si fakt nemyslim, že jsem uplně blbej ale když tam něco přečtu, česky tu myšlenku pochopim až na googlu. A předevšim sem nasranej na sebe za to, že to tu vypisuju když to nikoho nezajmá, že nejsem dost chytrej abych se nemusel ptát a že mam fakt zoufalou dlouhodobou paměť.



Díky všem za konkrétní návrhy a jestli jste to dočetli až sem, tak taktrochu sorry:D i za pravopisný chyby, znovu to už nečtu.. a za to že je to tak dlouhý.. teď to vidim v náhledu..

Díky

Honza
Změna kategorie, původně: PC sestavy. Nechceš PC sestavu. (karel)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny