Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nákup a změna čísla platební karty u Aliexpresu

Dobrý večer!
Kdysi dávno jsem si podle nějaké rady na NETU nějak přednastavil číslo karty (mBank) pro nákupy v Aliexpresu. Bylo to fajn, ale už asi rok tu mou dřívější mBanku nepoužívám, ale na Aliexpresu jsem nakupoval bez problému jinými kartami. Při zadání platby jsem jen musel překliknout na (Other) - jiný zpusob platby (jiná karta). Vždy to fungovalo skvěle, ale dnes jsem nutně potřeboval zaplatit a pořád se mi tam "cpala"!ta stará karta. Nakonec se mi to nějak podařilo odeslat (nevím jak, peníze z účtu odešly), z Aliexpresu mi přišlo potvrzení, že platba je OK - takže vše asi OK!
Prosím Vás nevíte, jak změnit/zrušit číslo karty na Aliexpresu? Na internetu to nějak nemůžu dohledat! V nastavení účtu v Aliexpresu jsem nic nenašel.

děkuji moc Lupkovič

Předmět Autor Datum
Přihlásíš se na Aliexpress, po přihlášení poslední položka AliPay Druhá kulatá ikonka je "Manage you…
Jan Fiala 24.02.2017 06:21
Jan Fiala
Děkuji za radu, ale nějak mi to nefunguje. Když kliknu po přihlášení na Vámi zminěný Ali Pay, chce t…
lupkovic 24.02.2017 08:14
lupkovic
Přihlášení do AliuPay je stejné jako přihlášení do AliExpress. Pokud se přihlašuješ pod jinými údaji…
Jan Fiala 24.02.2017 11:38
Jan Fiala
Je mi to už trochu trapné, ale já po přihlášení na to AliPay mám uplně jiný obrázek. Hesla k Aliexpr…
lupkovic 24.02.2017 12:01
lupkovic
Screenshot se dá udělat různě. Buď být zde registrovaný, pak je možné přikládat přílohy nebo kláveso…
Jan Fiala 24.02.2017 12:48
Jan Fiala
Tak se omlouvám, toto asi nezvládnu. Mám pro Vás připravený Word se screeny, ale nechápu, jak bych t…
lupkovic 24.02.2017 13:04
lupkovic
Napadlo mě poslat Vám screeny přes "Uschovnu", ale tam je třeba zadat e-mail příjemce. Takže ukončem…
lupkovic 24.02.2017 13:10
lupkovic
[28280-nejdeto-png] [http://pc.poradna.net/file/view/28293-tlacit-png] Jestli je to moc složité, st…
karel 24.02.2017 13:14
karel
Tak snad jsem se díky "Karlovi" trochu naučil vkládat soubory. V příloze tedy máte 3 screeny obrazov…
lupkovic 24.02.2017 15:52
lupkovic
To jsi se na AliPay ještě ani nedostal. Dobře. Nejlepší bude se propracovat přes nákup (příští) k pl…
Jan Fiala 24.02.2017 17:11
Jan Fiala
Omlouvám se za mou neznalost, ale nějak Váš poslední příspěvek nechápu vůbec. Já jsem na Aliexpresu…
lupkovic 24.02.2017 20:44
lupkovic
Možná ještě něco vysvětlím! Nejsem si tím moc jist, ale zní to logicky. Při koupi mi vždy naskočila… poslední
lupkovic 24.02.2017 21:18
lupkovic

Děkuji za radu, ale nějak mi to nefunguje. Když kliknu po přihlášení na Vámi zminěný Ali Pay, chce to po mně heslo, které si naštěstí pamatuji. Po jeho zadání, mi přijde verifikační e-mail, ten potvrdím a ihned se dostanu na nastavení (nejspíše další platební karty). Já bych ale spíše potřeboval tu starou kartu zrušit a nějak mi tam chybí ta možnost, kterou píšete "Manage your cards". Chtěl jsem zde vložit screeny obrazovky, bohužel neumím ani to! Tak pokud můžete nějak ještě poradit, budu rád, pokud né, necháme to být, budu si zde muset pozvat někoho mladšího a hlavně zdatnějšího.

každopádně děkuji za ochotu

Je mi to už trochu trapné, ale já po přihlášení na to AliPay mám uplně jiný obrázek. Hesla k Aliexpresu mám nějaké dvě. Jedno pro přihlášení do obchodu a to druhé jsem si dal když jsem aktivoval tu starou kartu. Pokud dám heslo v AliPay to, s kterým se přihlašuji do obchodu Aliexpres, tak mi to píše, že je neplatné, pokud tam dám to druhé, tak jak jsem psal minule, okamžitě po mně chce registrovat další kartu Tu lištu jako jste mi poslal tam vůbec nemám. Asi to necháme tak. Jedině, pokud by jste mi naznačil, jak přiložit screen obrazovky, poslal bych Vám co mi to píše.

děkuji za ochotu a trpělivost

Tak se omlouvám, toto asi nezvládnu. Mám pro Vás připravený Word se screeny, ale nechápu, jak bych to měl tady vložit. Takže aby jste se mnou neztrácel čas nechme to tak. Musím si k tomu někoho pozvat. Ale nechápu správce tohoto fora (přitom se honosí jak jsou zkvělí), že tu nemá tlačítko přidat soubor (pro nás "pitomce")!

Děkuji, když se to někdy naučím třeba se ještě ozvu !

Tak snad jsem se díky "Karlovi" trochu naučil vkládat soubory. V příloze tedy máte 3 screeny obrazovky jak jdou za sebou a v dokumentu Word popis (pokud půjde otevřít). Ten by Vám měl napovědět k mému problému nejvíc
Pokud tedy ještě máte chuť poradit, budu rád, jinak si pozvu někoho znalejšího, ať mi to udělá!

děkuji moc Lupkovič

Omlouvám se za mou neznalost, ale nějak Váš poslední příspěvek nechápu vůbec. Já jsem na Aliexpresu kupoval už minimálně rok poté, kdy tu kartu mBank nemám aktívní přes kartu FIO a vše fungovalo OK. Včera byl první problém! Jak píšu nevím jak jsem to nakonec udělal, obchod snad proběhl, alespoň co se FIO banky týče tak mi odepsali 174kč a i z Aliexpresu mi přišlo nějaké potvrzeni, takže asi OK (samozřejmě zboží nemám, tak nevím co jsem komu platil, teda platil jsem z FIO 174kč, takže nic moc), Ale stárnu a asi blbnu, tak pokud by šlo hlavně nějak zrušit tu starou kartu, tak pak už asi problém nebude (nebudou mi ji tlačit). Nabídnou mi pak platbu a toho se pak třeba chytnu. Ten včerejší problém byl totiž v tom, že mi pořád tlačili platbu kartou, kterou už nemám!!! Takže děkuji moc za snahu a tedy pokud by jste mi mohl pomoct zrušit tu starou kartu mBank. Na oplátku (chápu, že Vás to nezajímá , ale napsat bych to měl), Vám slibuji, že už žádnou kartu na Aliexpresu aktivovat nebudu a vždy si to raději ručně "naťukám"
Jinak se mi snad podařilo poslat ten screem (nejlépe, kdyby jste kouknul na ten Word), tam jsem se snažil popsat ten můj problém krok po kroku)!

děkuji moc lupkovič

Možná ještě něco vysvětlím! Nejsem si tím moc jist, ale zní to logicky. Při koupi mi vždy naskočila jako první možnost "ta má nešťastná karta mBanky", ale já si myslim (netvrdím) jsem zadal vždy "Other" a zadal číslo karty FIO Banky. No a včerejší problém byl v tom, že i tam mi to pořad házelo kartu mBanky. Jinak Číňany mám rád, nakoupil jsem u nich před rokem asi za 2000kč LED žárovek a už mi jich funguje jen asi 10% (je to jen taková legrační formalita), ale jiné nákupy OK

Takže z mé strany žádná "křeč", ale rád bych to dal do pořádku!!! Třeba zase začnu nakupovat.

Příteli můj "Jan Fiala" děkuji za ochotu a trpělivost a
tedy pokud mi pomůžete jde mi opravdu jen o zrušení té staré karty mBank!!!! Pak si už snad poradím! Pak už mi ji snad "cpát" nebudou a slibuji, jinou si nezřídím

Znova děkuji moc za ochotu

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru