Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aplikace ve vícemonitorovém zobrazení

Tak jsem si o tom dost pocetl na webu a situace je takova, ze vypinani monitoru jeho odpojenim od systemu je ficura, kterou do sebe integruje DP a HDMI. Kdo pouziva DVI nebo snad jeste analog VGA, ten nema co resit a vse funguje spravne.

Na HDMI se prodava nejaky killer respektive antivypinac, proste redukce, ktera asi jen zaslepuje urcity napajeci PIN. Na DP nic takoveho neni, asi je to tam pro jistotu slozitejsi.

Pomoci by mohla editace EDID informace tak, aby neobsahovala identifikaci vypnuti monitoru a ovladac graficke karty tak nebude vedet co s tim a monitor od systemu nevypne. Problem je, ze na NVidii bud tahle moznost zmizela s novejsima driverama nebo neni mozna ve Windows 10, co z toho plati nevim, ale srovnanim sveho NVidia Control Center a toho, kde to editovali na webu v navodu, tak ja na novem ovladaci ve Win10 proste prislusne kolonky vubec nemam. Takze ani EDID nepomuze. (Jak je to u Intel grafik a AMD netusim.)

Onehda se tu nekdo dotazoval na 8 monitorove zobrazeni, no web je plny brecicich lidi, kteri takoveto multimonitorove veci pouzivaji a vypnutim monitoru se jim okna na jednotlivych monitorech zprehazi.

Nasel jsem dve utility, ktere by mely byt schopne udrzet okno na spravnem monitoru a to PersistentWindows a RestoreWindows-master. Zatim jsem zkousel tu prvni a docela to funguje, ale musi byt spustena jako administrator.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny