Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aplikace ve vícemonitorovém zobrazení

Ohledne tech monitoru, mam odzkouseno nekolik monitoru a vsechny se chovaly stejne, takze opravdu monitor na vine neni, je to obecna vlastnost Windows 10 pro digitalni pripojeni. Melo by to tak nakonec fungovat obecne, protoze co jsem cetl, tak je to soucast standardu pro DP a HDMI, ze pres ne umi OS vypnout monitor.

NVidia by s tim podle vsech informaci, ktere jsem nasel, nemela mit nic spolecneho. Muzes me zkusit presvedcit o opaku, pokud dodas relevantni informace.

Ano, pisu to v komentari, ze chapu situaci, ze to nekterym lidem muze vyhovovat, no me to absolutne nevyhovuje, protoze si aplikace respektive OS, ktery je nad nimi, nedokaze poradit a odhodi okno jinam nebo rozhodi ikony na plose. Uvital bych teda od Microsoftu, nebot to muze ovlivnit, aby dal lidem na vyber a treba pres registr systemu byla moznost nastaveni, zda se monitor bude odpojovat (defaultne) nebo jen skryvat. Bohuzel podle toho co jsem vygooglil, MS tuto moznost z neznamych duvodu, nebot oni vedi lepe nez uzivatel co uzivatel potrebuje, odebral.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny