Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnovení pc do určitého data nefunguje... proč?

Čus lidi, potřebovala bych pomoc.
Před 14ti dny jsem si uložila na OneDrive veškeré soubory a složky z plochy. Od včera se s tím celkem peru, jelikož na OneDrivu je jen málo souborů, víceméně skoro žádné. Jsou to pro mě velice potřebné soubory do školy. Zkoušela jsem tudíž obnovení v pc na datum posledních aktualizací (22.2.2017). Mám win 10 home, ale psalo mi to chybu "selhal při obnovení adresáře z bodu obnoveni"
Vážně si nevím rady ale myslím, že když to obnovim do určitého data, soubory a nastavení se vrátí, ale nevím teda jak na to, když přes různé cesty to nejde.
Díky moc)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bod obnovení neobnovuje žádná uživatelská data ale pouze systém. Navíc píšete, že máte ta data mimo… nový
jirka44 26.02.2017 17:58
jirka44
obnovení systému se původně týkalo jen součástí windows. v novějších windows je to rozšířené o funkc… poslední
lední brtník 26.02.2017 18:10
lední brtník

obnovení systému se původně týkalo jen součástí windows.
v novějších windows je to rozšířené o funkci "historie souborů" = týká se i uživatelských dokumentů z přednastavených adresářů. jestli je mezi tím i plocha jako nejzoufalejší umístění, netuším, w10 nevedu.

mít své důležité dokumenty v jakémsi cizím cloudu za pofiderních podmínek taky znamená, že už zítra tam ty dokumenty nemusí být dostupné (někdo zcenzuruje ty dokumenty, zruší celý cloud, nebo já nebudu mít připojení) - a kde byly moje data?
a jak uvádí kolega, dorazit to může "synchronizace" - cloud se synchronizuje s mojí nulou, já se ukliknu - a mám nulu na obou stranách.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru