Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavirovaný mobil

Ahoj, mám takový problém, snad bude někdo vědět co s tím. Dostal se mi do rukou mobil cube1, kvalitu komentovat nebudu :-D jde o to, že je mobil zavirovaný, nejspíš trojský kůň. Antivir to sice najde, ale ten vir se v mobilu přepsal jako systémový soubor, tudíž to nejde odinstalovat ani odstranit. Mobil se pořád připojuje na různý stránky, stahuje různý kraviny jako hotvideo a podobný porno obsah. Věděl by někdo co s tím? Můžete mi sem případně napsat návod jak to vyřešit? Tovární nastavení nepomohlo.

loading...
Předmět Autor Datum
Samozrejme ze nemuze pomoci tovarni nastaveni, protoze ve spatne zabezpecenem mobilu se bud chybou v…
RedMaX 01.03.2017 21:17
RedMaX
Přesně, jinak to ani nepůjde.
FixExa 01.03.2017 22:38
FixExa
Tak už jsem to přehrála a konečně je ta svině trojská pryč :-) poslední
Elvinerha 02.03.2017 18:18
Elvinerha

Samozrejme ze nemuze pomoci tovarni nastaveni, protoze ve spatne zabezpecenem mobilu se bud chybou vyrobce nebo uzivatele, pokud si nechal pridelit root a predaval ho kdejake aplikaci, dostal vir do systemu a ten samozrejme pri tovarnim nastaveni zustava.

Musis si na webu najit spolehlivy navod presne pro tvuj mobil a presne podle toho navodu preflashovat firmware, tim ziskas novy cisty system bez zavirovani. Idealne zkus najit, jestli pro ten mobil neudelal nekdo lepsi custom rom nez byla ta tovarni, ktera sla zavirovat, napriklad muzes zkusit hledat na needrom.com nebo xda-developers.com, kdyz nic tak na webu vyrobce najit tovarni romku. Kdyz nic nenajdes, tak leda vyhodit nebo pozadat jineho majitele stejneho telefonu, aby udelal tovarni nastaveni a pak ti odzalohoval vlastni firmware a ten by mel jit nahrat i k tobe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...