Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nestabilní síť

Zdravim,
mam problem s nestabilni wifi siti. Podle navodu na: http://www.eurosignal.cz/rady-a-tipy/rady-a-navody ... jsem provedl (provadel) test. Cca za 10 min se ztrati zhruba 5-10% (mozna i vice) dat. Obcas sit spadne na par sekund uplne. Pro normalni surfovani by to nebyl tak velky problem, ale napr. pri hrani online her, to neni idealni. Zkousel jsem prenastavit kanal na routeru, podle inSSIDeru (jsme v panelaku a vzdy se nejaky kanal kryje), ale moc to nepomohlo. Napada nekoho v cem by mohl byt problem? Router Huawei hg622u. Restartovani nepomaha.
Dekuji za odpoved

Předmět Autor Datum
screen z inssideru je tajný, takže není jasné, jak to vypadá. kolik let má to huawei? (kvůli zdroji)…
lední brtník 03.03.2017 00:47
lední brtník
No tak 2-3 roky urcite. Pripojeno tak 2-3 lidi, nikdo netorrentuje. Kabel bych chtel nechat jako pos…
Roony1234 03.03.2017 00:59
Roony1234
jestli je tvůj wifi ten "beroun", máš to blbý - odstup od jiných sítí je jen něco přes 10dB, to je p…
lední brtník 03.03.2017 07:35
lední brtník
Jjo bohuzel je...jestli myslis cim se pripujuju, tak vetsinou mobil, ntb, nebo ps4. Na ty extendery… poslední
Roony1234 03.03.2017 11:03
Roony1234

jestli je tvůj wifi ten "beroun", máš to blbý - odstup od jiných sítí je jen něco přes 10dB, to je pro kvalitní nevypadávající příjem málo.
pokud není možné přesunout router jinam, aby odpadla aspoň jedna zeď, začni uvažovat o natažení kabelu podél zdí v liště.

co máš za přijímač - nějaký usb pidikrám bez anény? nebo zapíchnutý zezadu ve stoláku a stíní tomu case a visící kabely? rozumnějším uspořádáním jde pár db získat, ale zázrak to nebude.

bez vrtání nebo lišt je taky možné zapojit do zásuvky pár powerline adaptérů (u routeru a pak u tebe), ale není to zadarmo.

Jjo bohuzel je...jestli myslis cim se pripujuju, tak vetsinou mobil, ntb, nebo ps4. Na ty extendery jsem koukal, ale je mi proste stale divny, ze jsem realne pres zed tak 4-5m od routeru a je o takhle spatny. Jeste jsem zkousel pingovat primo router (jestli je to realny a nepingoval jsem neco jinyho :D) a tam zadny vypadky nebyly...moc dekuju za odpovedi

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru