Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučení OS

Dobrý den, v podniku mám 24 PC propojených v síti a z toho jeden funguje jako centrální PC, kde se ukládají společná data (dokumenty, tabulky, multimedia). Dnes je na něm nainstalován OS Win XP Pro, ale ten už přestává stíhat a čím dál častěji se objevuje hláška, že se nelze připojit pro velký počet přípojení. No a protože plánuju další rozšíření počtu PC a systém centrálního PC chci zachovat, prosím o doporučení nějakého OS nebo způsobu připojení, který by umožnil připojení cca 30 PC k jednomu. Centrální PC má CPU PIV 2,8 GB, RAM 512 a HDD 750 GB. Děkuju za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
sa mi zda je tu to zacina zavanat flamewar :-D ak ma firma potencial rastu a rozsirovania, jednozna…
beginner 09.07.2007 12:09
beginner
Bať. Jenže když nemají svého IT správce a mají požadavky typu "chci na konzole serveru pracovat" tak…
Vladimir 09.07.2007 13:41
Vladimir
Pánové vidím, že diskuze na mé původní téma "jak sdílet veřejná data s cca 30 PC" se dostala do rovi… poslední
S.G. 12.07.2007 15:59
S.G.

sa mi zda je tu to zacina zavanat flamewar :-D

ak ma firma potencial rastu a rozsirovania, jednoznacne sa oplati zainvestovat cca 150 tis
na nakup SBS2003 + Servera. Vyhody ktore z toho vyplynu len prispeju ku spokojnosti uzivatelov manazerov a spravcu.

Uberat sa bez dobrych znalosti do sveta linuxu je neuveritelne sialenstvo najma v rovine sietovej tlace a atypickych tlaciarni a ich ovladacov...

Pánové vidím, že diskuze na mé původní téma "jak sdílet veřejná data s cca 30 PC" se dostala do roviny zaostalých one - man - showmanů, chtějících pracovat za každou cenu na konsolách serverů, namísto prostého zaměstnání zkušených IT rádců ke zlepšení, ne-li zavedení elementární "štábní kultury" a vyvedení procesů řízení podniku z dogmatické mlhy v podání p. ředitele. Mě skutečně původně stačila rada ve smyslu...Vista umožňuje XY připojení a je lepší než XP, či ta které se mi dostalo a za kterou jsem vděčný "tzn. za krabičku s diskem". Tedy ještě jednou děkuji za VŠECHNY rady i hodnocení. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru