Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trendy v zabezpečení PC

Neviem, koľko máš rokov, ale od vzniku a objavenie sa na trhu duchariny v podobe Ghost od Norton Symentec, nepoznám v OS tieto šmejdy, brzdy, spomaľovače, špicľujúce SW v podobe antivirov a spol. hovadín. Osobne mám cestou NTlite odstránený aj Defender a zastavený Firewall lebo idem na manuálne nakonfigurovanom HW firewalle. Ghostu je večná škoda, že ukončil vývoj, ale dnes sú už kvalitnejšie backuppery na trhu.

Stačí po čistej inštalácii vyladiť systém, nainštalovať pracovný a obslužný SW (smerom na druhý oddiel), zbaviť systém bloatware, vyčistiť od balastu a spraviť si okamžite bitovú zálohu systémového oddielu vhodne bokom (aj na druhý logický oddiel pevného disku s okopčením na ex.médium).


Okná SW, browser lietajú ako raketa v sec., systém je rýchly, bez akejkoľvej brzdy pritom obnova zo zálohy vec istí do stavu, aký nedokáže žiaden "onanistický" antivir. Ak si paranoik, obnovu si spravíš v priebehu pár minút aj každých 24-hodín denne ak odchádzaš od mašiny. Ráno, včas za rosy vstaneš a máš na monitore panenský stav.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny