Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém z Windows 8.1

Ahojte. Dnes večer som si stiahol do počítaču nejakú tu tému z netu. Vyzerala pekne a bola aj pekne spracovaná, inštaloval som ju podľa postupu, aj nejaký program ktorý krekol niečo že povolenie inštalácii tém z 3 tich strán. A keď som potom reštartoval počítač a zapil sa, nahodila sa čierna obrazovka. Reštartoval som znova a nič znova a nič. Neviem co mám teraz robiť, počítač sa úplne normálne načíta, zapne len je proste tá téma nejako bugnuta a ukazuje iba čierne ( a pod ňou ten Windows normálne ide, ale keďže nič nevidím nemôžem to naslepo zmeniť ) Preto súrne prosím o radu co mám urobiť, mám tam veľmi veľa veci ktoré musím na maturitu urobiť ( maturita je za mesiac) kto by mi vedel alebo pomôže sa odvďačim
Windows 8.1
4gb RÁM
2jadro 3ghz
1gb graf Nvidia

Předmět Autor Datum
Nemas nahodou pripojene do grafiky aj nieco dalsie? Napr TV? Ak ano tak je obraz mozno tam. Prip. sk…
MM.. 09.03.2017 07:22
MM..
Nič z too nejde. Ani zen núdzový režim. Proste stále čierna obrazovka ( ako nejaká clona pod ktorou…
RangeerSVK 09.03.2017 14:51
RangeerSVK
nabootovat z instalacky Win8.1 urcite funguje. Su tam aj moznosti opravy a obnova z bodu obnovenia. poslední
MM.. 09.03.2017 22:59
MM..
Alebo skusit nabootovat offline antivirove CD nejake aktualne od eset apod a prescanovat cely HDD a…
MM.. 09.03.2017 07:24
MM..

Nemas nahodou pripojene do grafiky aj nieco dalsie? Napr TV? Ak ano tak je obraz mozno tam. Prip. skus Ctrl-P mackat ale pockat par sekund medzi zmacknutim.
Ked nie tak potom asi len nabootovat do nudzoveho rezimu (bud z instalacky Win8.1 alebo skusat mackat shift F8 pri restarte, alebo sa skusit trafit na shift-restart vo Windows) a v nudzovom ak nabehne normalne tak tie veci dat do povodneho stavu (napr. odinstalit) alebo obnovit bod obnovenia systemu na den ked to este slo normalne. To sa da aj z instalacky - moznosti opravy.

Alebo skusit nabootovat offline antivirove CD nejake aktualne od eset apod a prescanovat cely HDD a odvirit to.

Alebo ked je ta cierna obrazovka skus ci funguje ctrl-alt-del. Ak ano tak si spust rucne proces pre bod obnovy systemu apod, zhlavy neviem nazov google najde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru