Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program Pohoda funguje jinak na dvou různých uživatelských účtech

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně programu POHODA. Ve škole funguje 20 počítačů úplně normálně, program funguje. Jen s jedním počítačem je problém. Zkoušel jsem ho už X krát přeinstalovat a vždy to má stejný efekt. Na účtu administrátora funguje program bez nejmenších problémů, ale jakmile se přihlásím na účet studenta, v programech chybí různé agendy, nabídky, mzdy a tak dále. Nevíte čím by to mohlo být?

Děkuji

Předmět Autor Datum
ještě dodám že některé soubory z programu POHODA jsou uloženy na společném disku NAS, který je síťov…
carny505050 10.03.2017 12:06
carny505050
ještě dodám že některé soubory z programu POHODA jsou uloženy na společném disku NAS, který je síťov… poslední
jege 10.03.2017 17:04
jege
Pohoda MDB je jeden soubor databáze plus aplikace, tam budeš mít špatně práva. Nepředpokládám, že ta…
touchwood 10.03.2017 13:29
touchwood

ještě dodám že některé soubory z programu POHODA jsou uloženy na společném disku NAS, který je síťový a jsou k němu připojeny všechny PC, takže asi tady bude problém.

Myslím, že v tom je pes zakopaný, ten 1 PC si odněkud bere lokální nastavení. Zkusil bych se na to zaměřit, např. podívat se v admin přístupu, jaká práva má student v daném PC a jaká v ostatních, případně bych fyzicky odpojil NAS a podíval se, jak si s tím poradí daný PC a ostatní PC.

Možná by bylo vhodné kontaktovat i podporu Pohody, která by něco mohla poradit nebo dokonce přes vzdálenou plochu daný problém identifikovat a vyřešit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru