Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy s procesorem

Dobrý den,
Už delší dobu mám problém se svým procesorem. Počítač používám hlavně na hraní her jako CS:GO, lolko nebo Overwatch. Problém je, že při hraní těchto her se teplota procesoru zvedne někdy až na 65 stupňů což je tuším hodně. A projevuje se to i v fps. Díval jsem se na googlu čím by to mohlo být a první co mě napadlo je špatná teplovodivá pasta na procesoru. Myslíte, že to je tím a měl bych ji zkusit vyměnit ? Nebo je to nečím jiným ? Můj procesor je AMD FX-8350. Děkuji moc za odpověd:-).

Předmět Autor Datum
Výměna pasty může pomoci, záleží jak je na tom ta stará, jestli je jí tam málo, nebo naopak moc. Jes…
MulishA 11.03.2017 09:25
MulishA
65 neni hodne ale nikto netusi co meras a cim to meras (v skutocnosti moze byt Tcore viac). Ak sa te… poslední
MM.. 11.03.2017 10:02
MM..

65 neni hodne ale nikto netusi co meras a cim to meras (v skutocnosti moze byt Tcore viac). Ak sa ten CPU vtedy podtaktuje (da sa to vidiet trebars v CPU-Z) tak ano aktivuje sa ochrana proti prehrietiu. Co sa da robit je a)overit si ze niekto nezreguloval vetrak v biose alebo vo Win nejakou utilitou, b)vycistit chladic (vetrak sa da zvycajne nejak oddelit od kovu a vycistit to slusne ak chces, ale moze stacit len vysat zebra) c)skontrolovat ze sedi dobre a ak tam je tvrda pasta tak ocistit vsetko nejakym chemickym sajrajtom a zalozit chladic nanovo nech chladi dobre.

Ak sa CPU nepodtaktuje (da sa vidiet v CPU-Z) tak to neni sposobene CPU.
P.S. a CPU sa moze podtaktovat aj kvoli teplote niecoho ineho, trebars teplote menica, zavisi od CPU a konkretnej dosky.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru