Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Fotomobil" z Alzy do 8.5 tisíce?

Fotky nemusis. Spis zkus obema vyfotit a pisni jak velkej rozdil se ti zda byt.

Muze bejt ten Cubot vylozene spatnej, ale ja mel Jiayu coz je taky takovej noname druhy tridy a kdyz to vezmu co se tyka fotek toho a fotek z SGS4 a ted z SGS5 co mam, tak o takovych 20% horsi. Pritom SGS4 je jeden z nej fotomobilu, pravda nevidel jsem Huawei P9 a SGS7 na zivo, ale kdyz to vezmu co je na netu, tak maximalne o dve tri procenta lepsi nez ten muj. Takze kdyz bych to mel zobecnit, tak rozdily okolo 10% lepsi horsi budou bezne. Je to proste neco jinyho nez kdysi ten jinak spickovej ZTE Blade, kterej tvoril prepaly, ze byla fotka o vic nez 50% jina (horsi).

A stejne tak mas potom kvalitnejsi kompakt, kterej to mimo idealni svetelne podminky taky strci do kapsy. A to vubec nerikam jako fanousek kompaktu, naopak ja fotim jedine mobilem, na momentky mi to staci a az budu jednou v duchode a budu mit cas na to si konecne hrat, pak poridim zrcadlovku, ale ted na to ten cas rozhodne nemam. :-)

Pravděpodobně bych ale asi nechal převést číslo SazkaMOBILu na Kaktus
Nemel by byt problem. Tyhle pseudovirtualove si mezi sebou neuctujou poplatky, takze je nuctujou vetsinou ani tobe, Kaktus rozhodne ne. Ja presel ke Kaktusu (100% vlastnik T-Mobile) od Mobil.cz (spolecny podnik T-Mobile a iDnes). :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny