Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "Fotomobil" z Alzy do 8.5 tisíce?

Kde zjišťujete aktualizace k tomuto telefonu?
• V mobilu je přímo aplikace "Aktualizace systému", dá se tam nastavit, jestli se mají aktualizace stahovat automaticky, na vyžádání nebo vůbec. Aktualizace se instalují postupně až po nejnovější.
Před aktualizací vše zálohovat?
• Jakmile stáhnete aktualizaci a chcete jí nainstalovat, vyskočí Vám okénko ve kterém se píše, zda je doporučeno provést zálohu (a to Vás nasměruje rovnou do aplikace na zálohování, kde jen potvrdíte co chcete zálohovat). Pokud záloha není třeba, opět se Vám to před instalací aktualizace napíše.
Je to moc velká škoda, že u nás není i příslušenství k tomuto mobilu.
Zrovna Nubia Z11 mini [S] je poměrně nový mobil, kór Česká distribuce. Fólii přímo pro tento mobil jistě seženete z Číny, třeba na ebay nebo aliexpress.

Například na Ebay.com, je přímo ochranné sklo pro Z11 mini [S], výřez není potřeba, mělo by to snímat i přes sklo. Na výběr je bílá i černá varianta (podle toho, kterou barevnou variaci si pořídíte na Nubii. Jako model jen zvolíte "Z11 mini s".

Na Aliexpress.com je to samé, ale mnohem levnější.

Je to z Číny, je to levné, doporučoval bych si vybrat víc druhů, vyzkoušet, .. Doručovací doba se pohybuje od týdne až po 2 měsíce, ale většinou mi balík přijde do 14 dní. Upozorním jen, že aby se neplatilo clo/daně je třeba nepřesáhnout 25€ (nebo tak nějak).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny