Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Je problém grafika nebo procesor?

Dobrý den, mám procesor AMD A10 - 5800k APU a k tomu mám GeForce GTX 750 Ti, k tomu mám 8gb ram moje zakladová deska je MSI FM2-A75MA-E35 a chtěl bych se zeptat, potřeboval bych zvýšit výkon u her, a nevím zda koupit nový procesor okolo 5 000 kč nebo novou grafickou kartu GeForce GTX 1050. Ještě problém u procesoru je ten že nechci kupovat novou základovou desku, potřeboval bych koupit buď procesor nebo grafickou kartu. Myslíte si že by mi mohl prosím někdo poradit co a proč koupit? Jak nejlíp zvýšit výkon u her? Děkuji

Předmět Autor Datum
# V tvém pripade je nejslabsi element tvé CPU AMD@A10, GK se jak tak drzi v 720p, bohuzel na socket…
XoXoChanel 19.03.2017 14:00
XoXoChanel
To je tezky, ono bude oboji co mas ted docela sladene. Jestli ale nechces kupovat novou desku, tak m… poslední
RedMaX 19.03.2017 14:23
RedMaX

# V tvém pripade je nejslabsi element tvé CPU AMD@A10, GK se jak tak drzi v 720p, bohuzel na socket FM nic lepsiho nesezenes.
TiP ~ Mozna by se dalo popremyslet o CrossFire s AMD@R7, ale to by chtelo zhlednou a porovnat nekteré Benchmarky s aktualnim vykonem.
* V takovych pripadech, vyjde levneji novy UPgrade, i kdyz se zda drazi, jde o levnejsi reseni jak vrazet penize do veterana :-)

To je tezky, ono bude oboji co mas ted docela sladene. Jestli ale nechces kupovat novou desku, tak menit procesor nedava smysl. Pak teda bude rozumnejsi utratit penize za GTX1050, ktera muze v nekterych hrach pomoci, ale asi bude hodne her, kde to nepomuze, protoze to stejne bude vaznout na procesoru. Ten tvuj by mel jit o neco potaktovat, takze aspon nejaky vykon navic by se dal ziskat, ale setri i na novy procesor + desku ( + pameti).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru