Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nefunguje propojení HDMI (televize, notebook)

Dobrý den,

vím, že takových dotazů tu už byla spousta, ale nemůžu si už pomoct. Pročítal jsem diskuze jak v češtině tak v angličtině, radil se pokyny jiných uživatelů, ale můj problém se mi nepodařilo vyřešit, tak chci zkusit tuto poslední možnost.

Problém je v tom, že při propojení HDMI kablem z notebooku do LCD televize mi stále vyskakuje hláška: žádný signál... Nemyslím si, že problém by byl v televizi, protože propojení televize se set-top boxem funguje naprosto bez problémů. Mám notebook Asus N56V s dvěma graf. kartami -Intel Core I5 a Nvidia GeForce 750M. Zkoušel jsem aktualizovat ovladače u obou karet, restartovat pc, ale tohle nezabralo. Pořád jen stejná hláška. Tohle je druhá testovaná LCD televize, ke které se mi nedaří připojit, takže usuzuji, že problém musí být v PC. Používám Windows 10 systém.

Vážně si nedokážu vysvětlit, čím je to způsobené. Napadá vás něco, co jsem vynechal?

Děkuji.

Předmět Autor Datum
Asi blbá otázka, ale zeptám se : na TV jste přepnul zdroj na HDMI? Zkusil bych ještě jiný HDMI kabel…
MulishA 20.03.2017 17:55
MulishA
Ano, přepnul. Bohužel ani tohle není ta chybka :-/ Zkusím jiný, popřípadě mohla by fungovat varianta… nový
noelgallagher 20.03.2017 18:14
noelgallagher
V pravy klik na plochu - rozlisenie je teda ten TV zdetekovany ako druhy monitor alebo ne? Nastavil… poslední
MM.. 20.03.2017 18:18
MM..

V pravy klik na plochu - rozlisenie je teda ten TV zdetekovany ako druhy monitor alebo ne? Nastavil si tam co? Samo od seba sa to nenastavi.
Ovladace nemas aktualizovat ale mas mat tu verziu ktora je na webe vyrobcu toho notebooku, k tomu modelu notebooku pre ten windows. Aktualizovany nemusi fungovat spravne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru