Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem TV místo monitoru.

Ano je.

Obecne televize neresi detaily v zobrazeni v panelech displeju. Mluvim samozrejme o levnych TV a je uplne jedno, jestli je to Samsung nebo Sencor. Proste neni to tak, ze by TV a monitor mely stejny LCD panel. Tva TV ma navic i velke obrazove body, protoze ma nizke rozliseni. Jednoduse to, ze TV jsou levnejsi nez monitory ma svuj jasne dany duvod.
Neni to ale zadna vada televizi, protoze jednoduse se pocita s tim, ze bude slouzit predevsim pro zobrazeni pohybliveho obrazu (video) a kvalita je optimalizovana timto smerem.

Co se tyka samotne znacky Sencor, tak ta myslim nema v televizich vlastni vyrobni linku, ale pouze montovnu. Nakoupi displeje i elektroniku, ktere neprosly vystupni kontrolou u znackovych vyrobcu, opravi je a zamontuje do vlastni krabice. Pak uz je to jen o nahode, jak velke poskozeni puvodne bylo a jak se to podarilo opravit, takze muzes narazit na dobry kus, ktery bude mit obraz jak Samsung anebo nejake smecko. To vysvetluje i duvod, proc jsou nekteri z TV znacky Sencor tak roztrpceni a nekteri nadseni nad kvalitou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny