Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Výběr monitoru max do 9.000,-

Zdravím, sháním Led monitor max. do 9.000,- (raději méně) bylo by to převážně na hry a filmy. K budoucí PC sestavě prozatím k NB.

Rozlišení: 1920 × 1080 nebo 1920 x 1200
Úhlopříčka: 24" nebo 23"
Doba odezvy: 4-7ms (není potřeba 1ms)-stejně to člověk nezpozoruje a navíc co jsem koukal Typ displeje snad vždy mají NT což nechci.
Typ displeje: IPS, VA

Již koukám po monitorech pár týdnů, ale je výrobců moc a každý výrobce má X modelů a pořád dělají nové a nové.
Koukal jsem i zde, ale bud mě to neoslovilo a nebo jsem nějaké dotazy přehlédl. (jsme jen člověk)

Již jsem si vybral nějaké favority viz. níže, ale nejsem odborník a pokud víte o jiných monitorech budu jen rád Parametry(funkčnost)/Cena.

Moje tipy:
Dell Professional P2417H
Dell S2415H
BenQ BL2420PT
EIZO FORIS FS2434-BK

Předem děkuji.



Již to bude 3/4 roku co na pc.poradnu chodím a vyhlížím si PC sestavu a nacházím zde různé zásadní ale i banální problémy bez kterých bych si asi sám neporadil.
Obdivuji Vaše nasazení a nervy které musíte mít při Vaší snaze někomu poradit(pomoc) občas co jsem četl bylo až nepochopitelné že jste dotyčného neposlaly rovnou "někam ...."
já bych to udělal hned ]:) viz. chce pomoc vybrat PC sestavu, ale už nechce uvést přibližné parametry ani k čemu by to bylo určené a na konci ještě nadává že mu nechcete poradit,
ale to je už věc většinou psychologa. Jsem opravdu rád že toto pro laiky a ostatní(rozumné lidi) děláte. Zasloužíte si velké DĚKUJI a také potlesk.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny