Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde se dá najít levný programátor? Nějaké inzertní servery nebo tak něco je?

Tohle jsou zrovna stránky, na které jsem se před rokem díval, když jsem začal připravovat nápady pro grafika, jak bych chtěl, aby ten návrh vypadal. Tenkrát jsem tam čerpal částečně nějakou inspiraci. A kdybych na to měl, nechal bych si to udělat tam. Ale jde o ceny. Zde z jejich stránek.

Vzhledem k absenci jakýchkoliv dalších výdajů do reklamy se investice do výroby e-shopu (190 000 Kč) vrátila přesně po 3 měsících provozu e-shopu.

To je prostě úplně pro někoho jiného. Já mám problém dát dohromady 15.000 a somruju někde o nižší cenu. Přitom tam jsou funkce, které potřebuji a nemůžu mít normální eshop. Např.že to nebude v češtině, ale v polštině. A díval jsem se na web zdarma, čeština nelze vypnout apod.

Já mám nabídku od tvůrce webu, že za 15.000,-Kč bude nakódování webu (7 stran), připojení platební brány, ruční konverze měn,přihlášení zákazníka přes uživatelské jméno a heslo a vytvoření objednávky.

Z toho největší položka je 6-9.000,-Kč za naprogramování přihlášení zákazníka přes uživatelské jméno a heslo a vytvoření objednávky. Což mi přišlo hodně oproti ostatním položkám. Samozřejmě mám to smluvené bez bezpečnostní záruky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny