Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Doporučte tablet do pěti litrů peněz českých.

Offline data umi mapy.cz, stejne mas nejlepsi klasickou papirovou mapu, pokud se teda jedna o nejakou turistiku ve Vysokejch Tatrach, respektive zadna mapa neni potreba, vsdude jsou znacky, ono se stejne smelo na hodne mist az od kvetna co si pamatuju. Ono zalezi co od toho pripadne chces, jestli chces navigaci ve stylu, aby ti to naplanovalo cestu kudy mas jit (navigace) nebo jestli se chces podivat kde zrovna jsi (mapa). Jinak slusne turisticke mapy jsou mimo mapy.cz placene. Zadarmo open mapy se daji stahnout v aplikaci Locus, staci free verze aplikace. Pozor stazeni open map je u vetsiny map mozne jen urcity ctverec za 24 hodin, Tatry by to pokrejt melo. Ne vsechny open mapy ale umi stazeni a fungovani offline. Vic ti nepomuzu, pred casem jsem z duvodu kapacity uloziste zrusil vsechny navigace v mobilu a vystacim si s mapy.cz.

Pokud ma Androidi tablet umet pripojit flashku, musi podporovat OTG:

https://mobilizujeme.cz/clanky/jak-zjistit-zda-and roid-zarizeni-podporuje-funkci-usb-otg

---

Jestli teda jedes do Vysokejch, tak kazda druha hospoda ve Vysokych Tatrach umi free wifi, na Strbskym Plese co si pamatuju tak hotely a ve Starym Smokovci hned bokem restaurace u parkoviste a picerka co je v tom nakupnim stredisku, ale uz jsem tam 3 roky nebyl, takze se mohlo zmenit.

Edit: Na klavesnici a mys je taky myslim potreba USB OTG, jinak se pocita s pripojenim bluetooth periferii. USB pouzivas stejne hlavne k napajeni, pokud teda nejsi zrovna nekde na cestach (v Tatrach a tak ;-)).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny