Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Co myslíte? Bude BSA platit?

Naprosty kecy, je to od tebe dost drzost si takto vymyslet!

Mironet kauzu jasne vyhral a tehdejsi ceska BSA se zrusila a dnes je zastupuje jina pravni firma, aby prave nemuseli platit odskodne. Mironet tak za protipravni zasah dostal opravdu jen par drobnych jako odskodneni od statu.

Ja moc neverim, ze ma sanci jeste nejake penize ziskat a od Microsoftu urcite ne.

Clanek je ale dost nesmyslny, protoze velikost tehdejsiho Mironetu a tehdejsi Alzy nema cenu nijak porovnavat s dnesni, nijak to nesouvisi. Vyvoj obou firem by byl odlisny, ikdyby se neopravnene Mironet nedostal do problemu.

Co se tyka primo toho kozaklova nesmyslu, ktery tu vyplodil, tak drive napriklad nekdy v roce 1998, kdy jsem poprve kupoval vypalovacku to bylo tak, ze vetsina vypalovacek se prodavala v retail baleni a teda primo se softwarem dodanym v originalni zabalene krabici a stalo to pres 10.000Kc! Takze to rozhodne nebylo za babku. Sam jsem si takto jednu kupoval. Dalo se cca. 2.000Kc usetrit koupi OEM baleni - hola vypalovacka v igelitovem sacku a k te software nebyl, ale zdaleka vsechny vypalovacky se takto poridit nedaly a ani ta, kterou jsem chtel ja. Stejne tak samozrejme mohl i kozakl poridit retail s vypalovacim programem, takze asi tak.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny