Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 - Některá nastavení jsou skryta nebo spravována vaší organizací

Podľa mňa si desinu po jej nainštalovaní v snahe ochrániť sa pred špicľovaním nejakým zaručene "obranným" SW, či skriptom z radov antitelemetricko, antiappraisersko, anticeipovskej, okresal. Že mám 100% recht hraničiaci s naprostou istou?

Telemetriu odosielanú W10 v 64kB šifrovaných súborov typu cookies nevyblokuješ ani cestou manuálne nastaveného HW firewallu, lebo MS využíva stovky navzájom prepojených serverov, rôzne IP a celú škálu portov od 0-65535. Beztak je to zbytočné, bez šifrovaného kľúča sa k telemetrickým dátam nikto na svete nedostane aj keby súbory odchytil a chcel ich v strojovom kóde dekompilovať.

Si zblbnutý z hoaxov ohľadom NSA z imperialistickej krajiny U.S.A. - vrahov z volstrídu, ktorí cestou MS z Redmondu najviac škodia vypatlanej boľševickej lúze s nainštalovaným americkým W10 na svojich kapitalistických mašinách vyrobených v ľudovodemokratickej Číne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny