Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 - Některá nastavení jsou skryta nebo spravována vaší organizací

NEdalo mi to nereagovat, předně na ty rádoby chytráky arogantní až blivno, hrající si na vševědy, přitom přínos nebo hodnota odpovědi nulová, jak jeden takový psal, né Rusko ale takoví volové nepatří do civilizace, přírody, planety, vesmíru, prostě nemají existovat a když tak třeba jako psi, né lidé.
Dotyčný má s vámi obdivuhodnou trpělivost. Slušně se ptá, tak slušně odpovím, problém u vás asi bude s definicí slova SLUŠNOST.

Mno a teď k jednomu konkrétnímu jak to napsat abych neurazil.. kterému pánbůh příliš do hlavy nenadělil, spíš nadělal.. Ten co zde kritizuje že si dotyčný nekoupil WIN.. Na tohle jsem přímo alergický ! Kdyby ten krám stál 50,- tak bych o tom možná uvažoval čistě k vůli pohodlnosti. Ovšem platit, za něco co ani není bezpečné, kvalitní a zkrátka nestojí to za 100kč natož ta astronomická částka co za to chtějí ! Se zbláznili ? Zajímalo by mě kolik lidí za to hotově v ČR pro osobní použití zaplatilo.. Já začal u win 95 a tehdá jsem o PC nic nevěděl, jen to že už ten technik co nás seznamoval s PC instaloval win z páleného CD. Já snad original CD ani na vlastní oči neviděl. Dalším argumentem proč v žádném případě neplatit ani korunu, je samotný fakt toho jak jednoduše to lze obejít. Neřekl bych kdyby šlo o poctivou společnost která by nabízela něco kvalitního.. Ale jde o WINDOWS a Microsoft! Tady jde nejen o ekonomickou ale i morální stránku, nebudu podporovat někoho kdo je jedním z těch vlivných, kteří se podílejí na situaci která ve světě panuje. Nemíním dále rozvádět abych náhodou nebyl nějaký proruským trolem.. Opravdu ne, jen mám oči uši a další smysly propojeny s mozkem. Takže nikdo si nic nedělejte z kritiky toho že jste chytřejší, neboť jedině naprostý blbec totálně mimo mísu může dobrovolně za WIN platit. Ps: 95,98,2000, xp, vista, mno zkrátka od 95 dodnes za žádný WINDOWS neplatím a platit ani nebudu, to bych se raději naučil používat Linux.. biji se dohlavy že jsem s ním nezačal od začátku a že jsem si na win zvykl.

Jinak taky jsem si toho všiml, v ničem mi to nevadí, jen to ve mě vyvolává pocit jestli náhodou nemá můj PC pod kontrolou někdo zlý neboť takových je na mě nalepených celkem dost, v jednom kuse si všímám pokusů o to hacknout můj pc. Nerad bych aby se mi opakovala situace při které jsem musel neočekávaně a rychle smazat pokud možno vše dřív než by se to dostalo do nesprávných rukou... Mno když někdo víte co s tím, poradíte, bez toho aniž by jste mi museli dokazovat jaký já to jsem blbec a jak nejlepší jste vy, potom předem díky. Mějte se.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny