Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Windows 10 - Některá nastavení jsou skryta nebo spravována vaší organizací

To bude dané tím klíčem co jste ve škole dostali. Také máme ve škole, respektive měli jsme ve škole, když jsem do ní chodil (a ti co tam chodí ještě mají), k dispozici sw pro výuku. Nevím jestli i windows, ale určitě microsoftí ofice a pak spoustu specializovaných programů, které by si vzhledem k cenám domu opravdu nikdo nekoupil a ty firmy už konečně pochopili, že když má student v počítači sw za 3 miliony, tak že té firmě rozhodně nevzniká škoda 3 miliony, ba co víc, nevzniká žádná škoda, ale spíš reklama a povědomí o jejich sw. Mimochodem ty tři miliony jsem si nevycucal z palce, to byl jeden takový exemplární případ, kdy u někoho takovou cifru vypočítali a v novinách to bylo jako otřesný případ krádeže na akademické půdě (bylo prý tehdy běžné dělat čas od času šťáru na kolejích). Když jsme to četli a spočítali, zjistili jsme, že to nemusel být vůbec žádný softwareový magnát, protože jenom taková základní výbava nám na ty 3 miliony vyšla.

Zkuste si vyhledat nějaká pravidla, určitě je najdete tam, kde jste získal svůj klíč, možná tam najdete kontakt na osobu, která za to odpovídá.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny