Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Prosba o volbu ze dvou disku

# Pro jakou "Zakladní desku" ? Díval jses na stránkách vyrobce, zda-li jsou uvedeny v "LISTu" kompatibility ?

TiP ~ Dle zakladní desky etc. bych radeji zakoupil [ADATA] jak [Samsung], , mam si hned koupit Samsung Galxy 7, jen proto ze je Samsung ? :-).
"JAK TO, PROC?", protoze treba 240Gb M.2 od Samsung, nám delala problém na dvou zakladních deskách ASUS Z270/H270 pro Kaby-Lake, kde jeden M.2 vubec nenabehl a druhý se v OS sekal, objednali jsme tretí, ten nam restartoval i desky Skylake, spolupracovník kontaktoval "Support Samsung", problém s Firmware.
* Nekteré vyrobky ADATA znám, nemálo jsme jich testovali, treba nekteré RAM, nebo SSD bych od nich urcite nezakoupil, ale nekteré M.2 nemají spatné, ve vykonu (rychlost zapis|ctení má prakticky samé jako [SAMSUNG], samozrejme zálezí i od zakladní desky, jedno M.2 jsem od ADATA i zakoupil, ale jen 120Gb, mezitím nez zakoupím OPTANE, zadny problém jsme nikdy s M.2 od ADATA nemel ani nemeli (radci zaklepu :-)), v domacím uzití jsem ho jen zastrcil a hotovo, zadné komplikované nastavování.
(tech usetrenych 1000Kc vloz do neceho jiného, nebo se ozer, za me je zbytecné doplacet za to samé uloziste jen proto ze je to Samsung)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny