Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sociálne siete - dotazník

Mrzí ma, že je položený nesprávne. Mám len 16 rokov a s tvorbou dotazníkov nemám žiadne skúsenosti, snažila som sa spraviť ho najlepšie ako som vedela :-/ . Ďakujem za Vašu reakciu a pokúsim sa to vysvetliť.

Nikde som nenašla priamu odpoveď, či Youtube je alebo nie je sociálnou sieťou, no na viacerých stránkach som sa dočítala, že ho tak veľa ľudí považuje. Aj keď ho množstvo ľudí využíva na hudbu, cieľom Youtube bolo spojiť komerčné obsahy s amatérskymi. Niekto chce s ostatnými niečo zdieľať a oni sa vyjadrujú v komentároch. Každý má kanál/profil a môže o sebe uviesť informácie. Jediná vec, čo Youtube ako sociálnej sieti chýba sú súkromné správy.
V mojej teoretickej časti práce sa čiastočne venujem aj súčasnému trendu - youtuberstvu. Práca je zameraná na ochranu súkromia a práve youtuberi sú tí, ktorí svoje súkromie každodenne zdieľajú. P,reto som sa rozhodla tam Youtube pridať.
Pokúsim sa ešte zistiť, či Youtube je alebo nie je sociálna sieť a ak nie je, možnosť vymažem. Ďakujem za upozornenie.

V dotazníku mám slovo "priateľ" a týmto slovom sociálne siete väčšinou označujú človeka, ktorému ste povolili prezerať váš profil.

Ak sa niekto rozhodne človeka vyhľadať, podľa mena, priezviska a mesta/obce by to nemal byť veľký problém.

Pri tejto otázke ide skôr o to, či sa užívatelia naozaj snažia chrániť svoje súkromie lepšími a ozajstnými opatreniami alebo sa spoliehajú len na svoj rozum.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny