Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Konec podpory Vista = konec funkčnosti MS Security Essentials?

A jakym zpusobem jsi to chytil nevis? To sis neco stahnul do PC nebo nemas zapnutej firewall? Samo se nic nemuze, se zapnutym firewallem neni v podstate mozny, aby se ti do PC neco dostalo. Samozrejme muze to znauzit nejakou chybu ve firewallu, ale nevim, ze by nejaka byla, jistota pak je, pokud vlezes za router s firewallem, samozrejme je potreba aby ten router nebyl deravej.

Ja vim jsou tam kdyby, ale mam aktualizovanej firmware na routeru, mam zapnutej firewall ve Windows a nikdy jsem zadnou nakazu nechytil, antiviry s ochranou v realnem case nepouzivam, proc taky.

Ted jsem zrovna testoval pocitace pres Kaspersky Security Scan, to delam jednou za cas, protoze to je vybornej jednorazovej skener, kterej najde jakoukoli nakazu, ale je to jen skener, neumi to zlikvidovat. Nicmene teda ani v jednom pocitaci nic. Stejne tak jsem na pocitacich spustil kompletni test pres superantispyware nebo malwarebytes antimalware, mam na kazdym PC jinej a taky nic, respektive nejaky neskodny opencandy, ty jsem maznul, ale nic zasadniho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny