Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nastavení programu MediaCoder

Dobrý den,stáhnul jsem si program MediaCoder a potřebuji převést soubory s příponou VOB do formátu mp4 a stále mi to převádí jen zvuk v souboru s příponou MKV.Nevím jak nastavit parametry v tomto programu.Poradí mi někdo? Děkuji

Předmět Autor Datum
Předpokládám, že MediaCoder nemá definované profily pro BFU a tudíž si musíš ručně nastavit typ cont…
TNT 11.04.2017 22:19
TNT
Jenom technicka, fork Handbraku je VidCoder, je jen pro Windows a je o neco prehlednejsi a ukazuje h… poslední
RedMaX 11.04.2017 22:37
RedMaX

Předpokládám, že MediaCoder nemá definované profily pro BFU a tudíž si musíš ručně nastavit typ containeru, jaký video (codec), jaký zvuk, apod. všechno ten program má v jednotlivých záložkách, které se jmenují stejně jako to co se má nastavit, a stačí si to jednoduše naklikat,možná ten program má nastavené nějaké výchozí hodnoty pro video, zvuk, kontejner.... Kdysi jsem program zkoušel a je třeba mít základní know-how o encodování videa, není to těžké jen si z pár nabídek vybrat správný kontejner (MP4) a codecy video (H.264 nebo Divx/Xvid), audio (AAC nebo MP3)..... nejdu do detailu...... Kdo napíše formát MP4 je BFU a pro BFU jsou lepší programy na převod doporučuji Handbrake. features.php Program má vpravé části profily, které mají po najetí myší krátké info, uvidíš tam MP4, takže stačí jen programem otevřít VOB, vybrat profil, nastavit cestu kam se má uložit MP4, zmáčknout tlačítko Encode. Voila hotovo. A jestli to VOB je strukturou celého DVD videa, tak Handbrake umí zpracovat celé DVD video do jednoho MP4 nebo po částech/kapitolách do více MP4 :-)

Jenom technicka, fork Handbraku je VidCoder, je jen pro Windows a je o neco prehlednejsi a ukazuje hned pribliznou velikost videa po enkodovani, ale zase pada jeste casteji nez Handbrake. Nicmene oba mi prijdou lepsi a jednoduse pochopitelnejsi nez MediaCoder. Samozrejme textovy radek na pripadne vlastni parametry pro pokrocile je take pritomen, ale to tazatel urcite vyuzivat nebude.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru